Ce pretenţii au membrii Red Hot Chili Peppers pentru concertul de la Bucureşti

Membrii formaţiei Red Hot Chili Peppers vor să fie în formă maximă la Bucureşti, înaintea show-ului din 31 august, de pe Arena Naţională.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 14:02
Ce pretenţii au membrii Red Hot Chili Peppers pentru concertul de la Bucureşti

Staff-ul trupei a solicitat organizatorilor să asigure în culise o cameră de relaxare în care Anthony, Flea, Josh şi Chad să se poată destinde.

Situată în backstage, aproape de dressing-ul artiştilor, această cameră pentru meditaţie nu trebuie să fie sub nicio formă de culoare albastră, însă trebuie să fie cât mai aerisită, luminată natural şi amenajată cu draperii, covoare şi numeroase plante verzi, precizează într-un comunicat organizatorii concertului formaţiei Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti, Emagic.

Totodată, din această încăpere nu trebuie să lipsească o măsuţă de cafea, apa plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, boluri cu fructe şi legume de sezon, brânzeturi şi prăjituri din orez.

Pe lângă această cameră destinată exclusiv relaxării înainte de concert, trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Naţională.

Concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al ei,”I’m With You”.

Ultimele bilete disponibile în tribune şi la peluză mai pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu „The Red Hot Chili Peppers” (1984) şi continuând cu „Freaky Styley” (1985), „The Uplift Mofo Party Plan” (1987), „Mother’s Milk” (1989), „Blood Sugar Sex Magik” (1991), „One Hot Minute”, „Californication” (1999), „By the Way” (2002), „Stadium Arcadium” (2006) şi „I’m with You” (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic „I’m With You”, al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Turneul de promovare a acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.