Ce probleme de somn poţi avea în timpul sarcinii şi cum poţi scăpa de ele

În ultimile trei luni de sarcină, multe femei însărcinate au probleme cu somnul. Astfel, în timp ce unele vor descoperi că le este foarte greu să adoarmă sau nu îşi vor găsi o poziţie potrivită în pat, altele vor avea parte de coşmaruri. De asemenea, vor exista femei care, deşi la începutul sarcinii nu aveau probleme cu somnul acum nu vor mai reuşi să doarmă decât câteva ore şi totul datorându-se în exclusivitate schimbărilor fizice care au loc în ultimul trimestru al sarcinii.

RomaniaTV.net
02 dec. 2015, 09:26
Ce probleme de somn poţi avea în timpul sarcinii şi cum poţi scăpa de ele

In fapt, exista multe situatii fizice si mentale care pot contracara somnul, astfel, printe ele se numara crampele la picioare, nevoia de a urina mai des, un copil foarte activ ce si-a facut obiceiul de a lovi cu piciorusele in vezica mamei, dificultati in intoarcerea de pe o parte pe alta, avand in vedere ca burtica a crescut, dureri de spate, in special in partea inferioara a coloanei, nelinisti legate de nastere sau de copil sau pur si simplu teama ca nu e normal sa existe atatea griji.

Citeşte şi  Sarcina şi somnul: Cât de bune sunt ceaiurile pentru dormit

Cu toate astea, tot ceea ce am enumerat mai sus sunt stari normale pe perioada sarcinii asa caProbleme de somn pe perioada sarcinii daca esti insarcinata si vrei sa dormi bine, citeste acest articol in continuare si incearca cateva din sfaturile de aici, cu siguranta te vei simti mai bine.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro