Ce program are şefa OMV într-o zi lucrătoare. Cristina Verchere, urmărită pas cu pas de paparazzi

Atunci când nu este în birou, Christina Verchere, probabil salariata cel mai bine plătită din România, are grijă de imaginea, dar şi de sufletul ei.

27 feb. 2023, 09:29

Şefa OMV a fost surprinsă de paparazzii cancan.ro într-o banală zi lucrătoare. Verchere este, cu siguranţă, unul dintre cel mai bine plătiţi salariaţi din România. Doar salariul ei ajunge 414.025 euro pe an, la care se adaugă şi devrese bonusuri, astfel că şefa OMV România câştigă lejer 1.5 milioane de euro anual.

Zilele trecute, Christina Verchere a primit un nou mandat de patru ani în funcţia de director general executiv şi preşedinte al Directoratului OMV Petrom, potrivit deciziei adoptate de Consiliul de Supraveghere al companiei.

Ce program are şefa OMV într-o zi lucrătoare

Pe 21 februarie, Christina Verchere a ţinut un discurs la ZF Power Summit, eveniment dedicat sectorului energetic, care a avut loc la hotelul Marriott. După eveniment, a părăsit clădirea şi s-a îndreptat spre casă.

După prânz, în jurul orei 14:15, a părăsit locuinţa îndreptându-se spre salonul de înfrumuseţare Yvonne, aflat în apropierea Spitalului Floreasca. Acolo a petrecut aproximativ o oră.

Citeste si El este unul dintre cei mai bogați artişti din România. Are o casă care se învârte după soare, un super bolid și învârte banii cu lopata

La 16:15 șefa OMV pleacă aranjată de la salon și revine la domiciliu. Două ore mai târziu, şefa OMV, într-o ţinută elegantă, ajunge la Ateneu, însoţită de asistenta ei. La Sala Mică au asistat la un recital susținut de pianistul Nicon Mladin, masterand al Universității de Muzică și Arte din Viena. Programul a cuprins Suita engleză nr. 3, în sol minor, BWV 808 de Johann Sebastian Bach, Sonata în mi minor, Hob. XVI: 34 de Joseph Haydn și suita Tablouri dintr-o expoziție de Modest Musorgski.

Mai multe poze, pe www.cancan.ro

Cine este Cristina Verchere

Christina Verchere deține o diplomă de master in Științe Economice la Universitatea Aberdeen, Scoția. Şi-a început cariera în 1993 şi a lucrat mai mult de 20 de ani într-una din cele mai mari companii de petrol și gaze, unde a deținut numeroase poziții de conducere în Marea Britanie, SUA, Canada și Indonezia.

Între 2012-2014, a ocupat funcția de Președinte regional al BP pentru Canada cu sediul în Calgary, iar între 2014 – 2018 a ocupat funcția de Președinte regional pentru Asia Pacific, cu sediul în Jakarta, Indonezia. A fost numită Director General Executiv şi Președinte al Directoratului OMV Petrom începând cu 1 mai 2018.

Citeste si Rareș Bogdan: OMV Petrom face un joc ca România să nu exporte gaze în 14 state din regiune