El este unul dintre cei mai bogați artişti din România. Are o casă care se învârte după soare, un super bolid și învârte banii cu lopata

Nea Mărin este unul dintre cei mai îndrăgiți coregrafi de folclor din România. Pe numele său Marin Barbu, îndrăgitul prezentator de la Antena 1 se numără printre cei mai bogați afaceriști din țară, mai ales că vila în care locuiește valorează o avere.

08 feb. 2023, 14:24
El este unul dintre cei mai bogați artişti din România. Are o casă care se învârte după soare, un super bolid și învârte banii cu lopata

Nea Mărin a devenit cunoscut după aparițiile la “Poftiți pe la noi”, de la Antena 1, acolo unde a făcut show la fiecare emisiune. De-a lungul timpului,  îndrăgitul coregraf a reușit să își construiască o carieră de succes și să aibă o avere impresionantă, pentru care a muncit mereu din greu.

Îndrăgitul coregraf și soția lui locuiesc într-o vilă de sute de mii de euro, iar imaginile cu casa au fost filmate chiar de bunul său prieten, Liviu Vârciu.

Citiți și: Nea Mărin o pune la încercare pe Iulia Albu: „Nu ai nici un motiv să-ți fie teamă”

Casa lui Nea Mărin arată fabulos și costă o avere

Atunci când a observat că este filmat, Nea Mărin a ezitat inițial să-l lase în casă pe Liviu Vârciu, dar apoi l-a poftit apoi în interior, unde i-a cerut neapărat să se descalțe. Casa lui Nea Mărin de sute de mii de euro are două etaje și mansardă, toate camerele fiind complet mobilate, conform libertatea.ro.

El locuiește în superba vilă alături de soția sa, cu care este căsătorit de aproximativ 30 de ani. Acesta are două fiice, care i-au dăruit și nepoței.

Casa este spațioasă, dar și frumos amenajată. Ulterior, Liviu Vârciu a mers la biroul lui nea Mărin spunând: „Are birou. Dar ce ești, director?”. „Sunt șeful șefilor”, a răspuns coregraful.

„Ia uite ce casă mare are! Ia uite ce bani are nea Marin. A făcut frumos aici. Și-a făcut frumos în casă”, a spus Liviu Vârciu în timp ce filma locuința coregrafului.

În vârstă de 64 de ani, Nea Marin este în formă maximă, mai ales că are un spirit tânăr. La începutul anului trecut, celebrul coregraf a fost surprins de paparazzi spynews, la volanul bolidului său de lux. Acesta a fost surprins în timp ce conducea pe străzile din București o mașină de lux, care costă câteva zeci de mii de euro.

Este vorba despre un Mercedes, un model din categoria autoturismelor de lux.

Citiți și: Nea Mărin, copleșit de emoții! Simpaticul coregaf nu a mai rezistat și a plâns în direct la TV