Ce reacție a avut secretara lui Dumitru Buzatu după ce s-a scris că are legături intime cu fostul președinte al CJ Vaslui

Dumitru Buzatu a fost prins de DNA și ulterior arestat pentru luare de mită. A acceptat suma de 1,25 milioane de lei de la Emil Savin, un om de afaceri a cărui firmă avea lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

06 oct. 2023, 13:40
Ce reacție a avut secretara lui Dumitru Buzatu după ce s-a scris că are legături intime cu fostul președinte al CJ Vaslui

Atunci când Dumitru Buzatu a fost oprit de DNA, mascații au mai oprit o mașină, în care se afla femeia prezentată de presa vasluiană drept „amanta baronului PSD”.

Ana Maria Obreja are 30 de ani și lucra ca șefă de cabinet la Consiliul Județean Vaslui. Se afla în mașină alături de un apropiat de-ai lui Buzatu, Dragoș Cazacu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

Citește și Dumitru Buzatu rămâne în arest. Judecătorii i-au respins contestaţia

Ana Maria Obreja și Dumitru Buzatu au intentat proces în 2020 publicației Vremea Nouă pe motiv că era prezentată într-un mod ofensator, atunci când jurnaliștii au pus imaginea ei

În 2020, Ana Maria Obreja și Dumitru Buzatu au intentat proces în aceeași zi publicației Vremea Noua. Tânăra se plângea că este prezentată într-un mod ofensator după ce jurnaliștii au suprapus imaginea ei peste corpul unei tinere sexy care purta măști de protecție în loc de lenierie intimă.

”A prezentat succint materialele de presă reclamate şi ceea ce rezultă din fiecare, respectiv, în opinia pârâţilor, ar fi o persoană profund imorală, cu multiple relaţii conjugale şi menţinând doar o aparenţă cu privire la viaţa de familie fericită, că ar avea legături de natură sexuală cu preşedintele Consiliului Județean, că postul pe care îl ocupă în acest moment a fost atribuit discreţionar, că remuneraţia primită pentru ocuparea acestui post nu este rezultatul muncii sale, ci mai degrabă un favor făcut de Preşedintele Consiliului Județean Vaslui pentru serviciile sexuale sau ca urmare a presupusei relaţii extraconjugale. A menţionat că reclamantei i se atribuie o imagine a unei veritabile dame de companie, iar pentru a crește șansele de a face credibile acuzațiile aduse împotriva sa, fiecare material de presă este dublat cu o serie de imagini al căror personaj principal este reclamanta”, se arată în dosarul consultat de FANATIK.

Citește și Avocatul lui Dumitru Buzatu, ironizat de ziua lui pe Facebook. „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău!”

Ana Maria Obreja a primit parțial dreptate din partea Tribunalului Iași, care a obligat publicația să plătească daune de 5.000 de lei și să retragă poza trucată. Decizia nu este definitivă.

În schimb, acțiunea lui Dumitru Buzatu a fost respinsă.