Ce regrete are Denise Rifai, cea mai dură femeie de pe micul ecran: „Mi-ar plăcea să am o familie şi să fiu mamă de băiat”

Denise Rifai pare cea mai dură femeie de pe micul ecran şi asta pentru că nu permite să se vadă şi să se ştie punctele sale sensibile. Are o carieră de succes, însă simte foarte tare lipsa unei familii, mai ales a unui copil. Îşi doreşte mulţi copii, însă cel mai mult vrea să devină mamă de băiat.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 14:39
Ce regrete are Denise Rifai, cea mai dură femeie de pe micul ecran: „Mi-ar plăcea să am o familie şi să fiu mamă de băiat”

Îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!

Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni  și cu care trec prin viață foarte frumos„, a declarat Denise Rifai pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Denise Rifai şi-a anunţat demisia de la Realitatea Plus şi a explicat motivul pe Facebook

”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Denise Rifai va prezenta la Kanal D emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Show-ul este realizat după un format internațional de succes şi va fi difuzat în fiecare marți, de la ora 23:00, unde mai multe personalități marcante din diferite domenii de activitate care vor fi chestionate.

Denise Rifai este acum este pregătită de o nouă provocare și spune că telespectatorii o vor regăsi la fel de incisivă și pregătită pentru a le oferi experiențe memorabile și relevante în față micului ecran, a mai transmis Kanal D despre noua vedetă a postului.

Am emotii foarte mari si imi doresc din toata inima sa fie cea mai buna emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat pana acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, si m-a convins sa spun „Da!” imediat acestei provocari. Era nevoie de o asemenea emisiune unica in grila posturilor de televiziune de la noi.

Este o noua etapa in viata mea profesionala, insa ce ramane neschimbat este ca voi fi aceeasi Denise Rifai. Onesta, mereu in cautarea adevarului in raport cu invitatii mei, dar si cu publicul pe care il iubesc atat de mult si de care imi este foarte dor”, a spus Denise Rifai.