Ce regrete are Donald Trump de când a ajuns la Casa Albă

Preşedintele american Donald Trump a recunoscut că uneori regretă "tonul pe care l-a folosit în primii doi ani de când a fost ales preşedinte al Statelor Unite, a mărturisit, vineri, pentru canalul WJLA, actualul locatar de la Casa Albă.

06 nov. 2018, 18:08
Ce regrete are Donald Trump de când a ajuns la Casa Albă

Cel mai puternic om de pe planetă, Donald Trump, a mărturisit că uneori regretă „tonul pe care l-a folosit în prima perioadă a mandatului” său prezidenţial. Acum, Trump ar fi învăţat din aceste greşeli şi a promis că va face un efort în acest sens în viitorii doi ani de mandat.

Astfel, Trump a decis să renunţe la frazele scurte  şi să abordeze un discurs mai rafinat şi federalist, aşa cum se cuvine unui deţinător al funcţiei supreme, de anvergură, pe măsura unei preşedinţii americane – cea mai puternică din lume.

Citeşte şi Donald Trump urmăreşte alegerile parţiale împreună cu echipa sa politică, la Casa Albă

„Mi-ar fi plăcut să adopt un ton mai delicat”, s-a confesat actualul locatar al Casei Albe într-un interviu transmis de canalul WJLA. În alţi termeni, Donald Trump, prin discursul său agresiv şi incorect din punct de vedere politic, a vrut să demonstreze pe cont propriu că el „se află la comandă”.

Trump a mai spus că i-ar plăcea să aibă o relaţie „armonioasă” cu democraţii până la sfârşitul mandatului său prezidenţial.