Ce regrete are Florentina Raiciu. Fosta amantă a lui Reghe se destăinuie: „Eram chitită să fac bănuți, să ies din monotonie”

Ce regrete are Florentina Raiciu. Fosta amantă a lui Reghe, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut. Fosta asistentă TV a pozat de cinci ori într-o revistă pentru adulţi.

17 mart. 2023, 12:28

Ce regrete are Florentina Raiciu. A mai intrat în atenția presei după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan, că ar fi avut o relație extraconjugală cu Laurențiu Reghecampf. Însă, blondina spune că au fost multe zvonuri false despre bărbaţii din viaţa ei.

Citește și: Fosta amantă a lui Reghe, umilită pe Instagram. Ce mesaj a primit Florentina Raiciu? Are legătură cu antrenorul

Ce regrete are Florentina Raiciu

Florentina recunoaşte însă că şi-ar fi dorit să urmeze o altă carieră și a ţinut să sublinieze că nu a făcut niciodată videochat, chiar dacă s-a dezbrăcat pentru bani în revistele pentru adulţi.„Dacă ar fi să o iau de la început, aș fi vrut poate un alt domeniu. Între timp m-am reprofilat oricum. Dacă mă întrebi acum, la 33 de ani, nu aș mai face asta! Sau aș fi vrut doar partea de Playboy, fără alte urmări. Însă viața nu te întreabă, nu-ți dă de ales. Nu aveam cu cine mă sfătuiesc, eram chitită să fac bănuți, să ies din monotonie, să-mi depășesc condiția.

Nu știam că sunt înconjurată de niște ‘peștișori piranha’, foarte rari au fost oamenii în presă sau televiziune cu care am vorbit deschis pentru că majoritatea m-au cam huiduit, fără să aibă măcar o declarație a mea. M-au cuplat cu tot felul de oameni, mi-au pus titluri grele în cârcă, foarte multe false.

Îți dau cuvântul meu de onoare, de om! Nu am făcut videochat. Am mers la mama și i-am arătat ce scrie presa, era un titlu mare, imens. Măcar de-aș fi făcut, să fii câștigat bani (râde, n. red.). M-au combinat cu câțiva oameni cu care am avut o relație strict profesională sau pe care nu-i cunosc. Dar câinii latră, ursul merge. Sunt foarte vehementă, eu știu cum sunt și nu trebuie să dovedesc ceva cuiva, sunt extrem de asumată și nu sunt într-o competiție cu nimeni„, a declarat Florentina Raiciu, pentru Fanatik.ro.