Fosta amantă a lui Reghe, umilită pe Instagram. Ce mesaj a primit Florentina Raiciu? Are legătură cu antrenorul

Fosta amantă a lui Reghe a fost umilită pe Instagram. Despre Florentina Raiciu s-a spus că s-ar fi iubit cu soţul Anamariei Prodan, chiar şi impresara a afirmat acest lucru. Tânăra de 33 de ani este urmărită de trecutul controversat, chiar şi pe reţelele de socializare.

30 iun. 2022, 12:23

Fosta amantă a lui Reghe, umilită pe Instagram. Cât timp ar fi fost curtată şi s-ar fi aflat într-o relaţie, antrenorul o răsfăţa cu cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului.

Fosta amantă a lui Reghe, umilită pe Instagram

Cu peste 85.000 de urmăritori pe Instagram, blondina face senzație cu fotografiile sale în ipostaze sexy. Românca postează diverse imagini din destinaţii exotice, iar prietenii virtuali îi dau zeci de mii de like-uri.

Printre ei se află şi persoane răutăcioase, care o „taxează” când prind prind ocazia. „Te mai sponsorizează Reghe?”, a fost comentariul umilitor primit de Florentina Raiciu, pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Fosta amantă a lui Reghe, imagine de senzaţie din vacanţa exotică. Blondina face furori pe Instagram

Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan de amantele lui Reghe, dar aceasta nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase.

Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a spus Anamaria Prodan.