Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Schimbările făcute de fiul ei, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză”

Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Bebelușa și Florin Budnaru au fost căsătoriți timp de 10 ani, însă s-au decis să divorțeze. Custodia celor doi copii este comună, însă fata locuiește cu mama, și băiatul a ales să stea la tată.

11 aug. 2023, 16:42
Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Schimbările făcute de fiul ei, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză”
Ce regrete are Oana Ioniță după divorț

Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Vedeta a vorbit despre perioada delicată pe care o traversează și a recunoscut că este afectată de timpul limitat pe care îl petrece cu fiul ei. Totodată, coregrafa a sesizat unele schimbări în comportamentul băiatului, pe care le pune pe seama faptului că familia lor s-a destrămat.

Citește și: Motivul pentru care fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”

Ce regrete are Oana Ioniță după divorț

Mi-aș dori să stau mai mult cu Maxim, suferința mea este destul de mare acum pentru că știam că îl am tot timpul aici cu mine în casă. Acum, timpul este mai prețios și de fiecare dată când îl văd și avem mai mult timp împreună încerc să îi dau cât mai multă atenție și dragoste.

Vara asta nu am fost singură. Am avut copiii cu mine în tabără, tocmai ne-am întors. Sufăr destul de mult pentru că trebuie să îmi împart timpul cu Maxim. Isabel stă la mine și avem un program destul de intens la sală și tocmai de aceea programul rămâne la mine. Cu Maxim, el e mai relaxat.

Din păcate nu a mai  făcut activități pe vară, a renunțat la înot, engleză, chiar și activitățile de la sală nu le mai ia foarte în serios. Din păcate, probabil că prin asta trec foarte multe familii care  se despart, dar eu încerc să îi fac un program destul de activ și constant. Nu vreau să renunțe la pasiunile pe care le are!”, a spus cunoscuta coregrafă, potrivit click.ro.