Motivul pentru care fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”

Fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea. Celebra coregrafă și Florin Budnaru au împreună un băiat: pe Maxim, în vârstă de nouă ani. Ea mai are o fiică, dintr-o relație anterioară,  Isabel, 12 ani. În urma divorțului, băiatul a decis că își dorește să locuiască cu tatăl său, în timp ce Isabel va rămâne la mamă.

13 iul. 2023, 20:20
Motivul pentru care fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”
Motivul pentru care fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea

Fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea. Invitată în emisiunea „La Măruță”, vedeta a vorbit despre regretele pe care le are față de fiul ei, dar și despre cum va fi viața ei d e aici înainte.

Bebelușa mărturisește că regretă faptul că nu și-a dat seama de fiul ei, că s-a îndepărtat de ea în perioada pandemiei, când a continuat să lucreze. Astfel, copilul s-a apropiat mai mult de fostul ei soț, de aici și decizia băiatului de a locui cu tatăl său.

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță, umilită în aeroport: „Am stat îngrădiți ca refugiații. Nici la toaletă nu puteam merge pentru că făcusem deja check-in-ul”

Fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea

Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile. Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el(…) Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (…)

Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine…Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (…) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat. (…)

În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult cu Maxim și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim…

De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul…Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig… Am încercat să mă împart… Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate„, a declarat Oana Ioniță.