Ce relație are Liviu Vârciu cu copiii săi. Declarațiile care au provocat isterie: „M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb”

Liviu Vârciu se poate declara un tată fericit. Acesta are 3 copii frumoși, de care are grijă cu mare atenție. Acesta a oferit mai multe detalii despre modul în care se înțelege cu aceștia și despre tipul de relație pe care a construit-o cu ei.

21 aug. 2023, 10:59
Ce relație are Liviu Vârciu cu copiii săi. Declarațiile care au provocat isterie: „M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb”
Ce relație are Liviu Vârciu cu copiii săi. Declarațiile care au provocat isterie: „M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb”

De la debutul său în lumina reflectoarelor, Liviu Vârciu a reușit să câștige rapid simpatia publicului, ceea ce l-a propulsat în rândul artiștilor de top din țara noastră. De atunci și până în prezent, a reușit să-și construiască o carieră de succes, atât în industria muzicală, cât și în cea a televiziunii.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme, din cauza stresului. Situația care a împins-o pe această cale: „Nu prea am mâncat ce-i drept”

Fără îndoială, poate fi descris ca un bărbat împlinit. În sfera profesională, marchează succes după succes, cucerind admirația a numeroși români. În viața personală, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, împreună cu care are doi copii. De asemenea, Liviu Vârciu mai este tatăl unei fiice mai mari dintr-o relație anterioară, pe nume Carmina.

Recent, artistul a abordat subiectul legat de relația sa cu cei trei copii ai săi și a mărturisit că își dorește ca fiica sa cea mare să-și urmeze propriul drum, preluând și responsabilitățile mai mari. Liviu Vârciu manifestă mândrie și satisfacție în calitate de tată. El dedică un efort considerabil pentru a asigura copiilor săi o viață lipsită de griji. Întotdeauna având un simț al umorului dezvoltat și preferând tonul glumeț, artistul a dezvăluit că ar fi încântat să vadă cum fiica sa, Carmina, se implică în același domeniu și duce povara grea. Mai mult decât atât, și-ar dori să se bucure doar de roadele muncii și să aștepte cu nerăbdare rezultatele financiare.

„Doamne ajută, m-aș bucura din suflet să vină după mine să facă ea tot greul, iar eu să aștept să îmi aducă banii: “Tata, cât ai luat azi? Perfect, jumătate mie, jumătate ție!”. M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb. Dacă muncesc mult, o fac pentru ei. Mie îmi ajunge, am trăit și cu sticks-uri, suntem obișnuiți, dar pentru copii facem orice ca să fie bine!”, a spus Liviu Vârciu pentru ego.ro.

Este deja cunoscut faptul că Liviu Vârciu are un program extrem de încărcat, însă el reușește să gestioneze cu succes atât rolul de artist, cât și cel de tată, fiind mereu alături de copiii săi atunci când au nevoie. Ca orice părinte dedicat, artistul depune eforturi considerabile în beneficiul celor mici, indiferent de circumstanțe.

În ceea ce privește educația copiilor săi, Liviu Vârciu a mărturisit că a preferat să adopte un stil de creștere simplu și echilibrat, fapt care i-a făcut pe aceștia să se obișnuiască cu atenția constantă a fanilor care vin să își facă poze cu tatăl lor, aspect ce nu mai este considerat neobișnuit pentru ei.

„Cred că orice părinte face treaba aceasta, nu e ceva WOW, când auzi de copilul tău lași absolut tot! Prima fată, Carmina, a fost tot timpul echilibrată. Înainte, căci eram foarte cunoscut, întreba: ‘Tati, dar de ce fac oamenii poze cu tine?’. Nu era televizorul cum era acum! Am zis: ‘Tati, era prietenul meu!’. Am zis așa două, trei luni: „Cam mulți prieteni ai, tati! Și el e prietenul tău?”. Acum Anastasia, la fel, vorbea la școală: ‘Tati are foarte mulți prieteni, cunoaște pe toată lumea!’. Când se întoarce sau e un om străin pe lângă mine întreabă cu voce tare: „Tati, el nu e prietenul tău?”. S-au obișnuit, nu au fițe, figuri, așa i-am educat!”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Liviu Vârciu, prins de radar cu 33 km/h peste viteza legală. Cum a fost sancţionat de poliţiştii de la Rutieră