Ce religie are, de fapt, Andra. Nu mulți știau acest detaliu despre soția lui Cătălin Măruță

Andra Măruță e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are piese cunoscute de toată lumea, are concerte prin toată țara și e solicitată mereu să participe la tot felul de evenimente. Cu toate acestea, nu mulți știu ce religie are soția lui Cătălin Măruță.

12 aug. 2023, 21:22
Ce religie are, de fapt, Andra. Nu mulți știau acest detaliu despre soția lui Cătălin Măruță

Andra, în vârstă de 36 de ani, are obiceiul ei special înainte de fiecare concert la care nu renunță orice ar fi. E legat de o amintire emoționantă din copilărie, care îi e foarte dragă.

Citește și Minodora, jignită de un fan. Artista a renunțat la bunele maniere și l-a pus la punct imediat: „Ești un necioplit”

Andra Măruță e o persoană spirituală și are o legătură specială cu credința încă de când era mică. Mereu își găsește liniștea și știe că totul în viața ei poate merge bine atunci când rostește o rugăciune.

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a declarat artista pentru Ok Magazine.

Ce religie are Andra

Andra Măruță a fost botezată în religia ortodoxă, dar ceilalți frați mai mari ai săi sunt catolici. Artista a explicat cum s-a ajuns în această situație.

Citește și Monica Bîrlădeanu, iubita lui Valeriu Gheorghiță, imagine uluitoare pe internet. ”Mama soacră”

Părinții vedetei erau catolici atunci când au venit pe lume primii doi copii ai familiei. Apoi, după nuntă, părinții s-au convertit la ortodoxism.