Monica Bîrlădeanu, iubita lui Valeriu Gheorghiță, imagine uluitoare pe internet. ”Mama soacră”

Monica Bîrlădeanu are o perioadă foarte aglomerată. Încearcă să se împartă între filmări pentru noul serial în care joacă și relația ei cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță.
Alina Costache
12 aug. 2023, 16:29
Monica Bîrlădeanu, iubita lui Valeriu Gheorghiță, imagine uluitoare pe internet. ''Mama soacră''

Monica Bîrlădeanu are o perioadă foarte aglomerată. Încearcă să se împartă între filmări pentru noul serial în care joacă și relația ei cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu este parte din distrubuția serialului Groapa, care se va difuza începând din această toamnă la ProTv. Producția e realizată după formatul l turcesc Cukur (Groapa), difuzat în Turcia, în 2017, dar şi în România sub numele Legea familiei, la postul Happy Channel, în 2019.

Citește și Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță. Imaginile postate au stârnit controverse: „Are doctorașul bani?”

Daniel Nuță și Teona Stavarachi vor fi personajele principale în acest serial. Daniel e cunoscut pentru rolul avut în serialul Sacrificiul de la Antena 1, dar și pentru rolul lui Vlad Ţepes din serialul Ascensiunea Imperiului Otoman (Rise of Empires: Ottoman), care este disponibil pe Netflix. Teona Stavarachi se află la începutul carierei în actorie şi a jucat în filmul Ramon, produs de Pavel Bartoş şi de Jesus del Cerro.

Din distribuție mai fac parte și Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea.

Monica Bîrlădeanu, postare cu „mama soacră”. Ce i-a indus în eroare pe internauți

Recent Monica Bîrlădeanu a pus la Story pe Instagram o filmare cu „mama soacră”, ceea ce i-a indus în eroare inițial pe urmăritori, crezând că e vorba despre mama lui Valeriu Gheorghiță, iubitul actriței. Ulterior, internauții și-au dat seama că, de fapt, e nimeni alta decât Maria Buză, cu care Monica Bîrlădeanu e colegă de filmare.

Monica Bîrlădeanu e foarte activă pe rețelele sociale și le arată mereu fanilor săi cu ce-și ocupă timpul. E ba la filmări, ba în vacanțe și postează mereu fotografii care strâng o mulțime de aprecieri. Nu la fel de deschisă actrița și când vine vorba de împărtășit lucruri despre relația ei.

Povestea de dragoste dintre actriță și Valeriu Gheorghiță

Îndrăgita actriță este într-o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță de câteva luni. S-a aflat că sunt împreună după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu ei doi la piscină, la un resort din Bulgaria.

Citește și Monica Bîrlădeanu nu neagă presupusa relație cu Valeriu Gheorghiță. Primele declarații despre iubit. ”Partenerul meu este un bărbat absolut necăsătorit”

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!