Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. ”Nu merg la biserică des, nu este stilul meu”

Simona Halep se declară o persoană credincioasă, însă puțini sunt cei care știu ce religie are sportiva. În urmă ce ceva timp, ea a vorbit despre relația pe care o are cu Divinitatea.

02 dec. 2023, 17:12
Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. ”Nu merg la biserică des, nu este stilul meu”

Despre viața profesională a Simonei Halep s-a cunoscut mereu totul, însă despre cea personală mai puțin. De exemplu, nu mulți sunt cei care știu ce religie are sportiva.

Simona Halep, care este machedoancă, este de religie creștin ortodoxă. De fiecare dată când a avut ocazia, sportiva nu a ezitat să vorbească despre Dumnezeu și despre ajutorul divin pe care l-a primit întotdeauna în viața ei.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc. Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!”, spunea Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Halep recunoștea, în timpul unui turneu, că de fiecare dată când pleacă undeva poartă cu ea mai multe iconițe, care o ajută de fiecare dată.

Este un lucru important în viaţa mea. Cred în Dumnezeu. Nu merg la biserică în fiecare săptămână pentru că nu este stilul meu, dar cred în El şi am (iconiţe) cu mine şi cred în ele„, a spus Simona Halep.

Simona Halep a primit Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni

În 2019, Simona Halep a primit Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni în semn de prețuire din partea Patriarhului Daniel.

„Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române.”, a declarat atunci Patriarhul Daniel.

CITESTE SI: Simona Halep filmează un documentar despre viaţa ei cu regizorul Radu Muntean. Primele imagini din Dubai