Simona Halep filmează un documentar despre viaţa ei cu regizorul Radu Muntean. Primele imagini din Dubai

Simona Halep colaborează cu regizorul Radu Muntean pentru realizarea unui documentar despre viața ei. Filmările au loc în Dubai, iar sportiva a postat imagini pe Instagram din deșertul din Emirate, inclusiv un selfie alături de regizor și colaboratorii acestuia.

14 nov. 2023, 08:47
Simona Halep filmează un documentar despre viaţa ei cu regizorul Radu Muntean. Primele imagini din Dubai

Simona Halep filmează un documentar despre viaţa ei cu regizorul Radu Muntean. Fostul lider WTA se află în centrul atenției, având filmări de excepție în deșertul din Dubai alături de regizorul Radu Muntean, pentru realizarea unui documentar profund despre viață și carieră. Imaginile postate pe Instagram arată momente din culise, surprinse în compania regizorului și a colaboratorilor acestuia, dezvăluind o colaborare ce a început încă din anul 2020.

Documentarul propune o incursiune în lumea Simonei Halep, prezentând nu doar momente din antrenamentele sale pentru Australian Open, ci și povestea din spatele succesului. „Acești băieți… sunt cei mai tari”, a scris Simona Halep pe Instagram.

În ianuarie 2020, primul extras din film a fost prezentat publicului, ilustrând secvențe din pregătirile intense pentru unul dintre cele mai mari turnee de Grand Slam. Mesajul central al documentarului pare să fie unul motivant: „Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”. Proiectul va continua să ofere publicului mai multe secvențe sub forma unor episoade, iar filmul documentar în ansamblu este așteptat să prezinte povestea completă a vieții sportive a Simonei Halep.

Citeşte şi: Veste de ultimă oră primită de Simona Halep de la TAS. Ce se întâmplă cu suspendarea pentru dopaj

Colaborarea dintre Simona Halep și Radu Muntean nu este una la început, regizorul având în portofoliu și clipul publicitar pentru brandul Rexona, cu Simona Halep într-un rol emblematic. În cadrul acestui proiect, campioana română îi îndeamnă pe concetățeni să adopte un stil de viață sănătos, evidențiind importanța a 5.000 de pași pe zi. Cu o carieră în cinematografie ce include filme notabile precum „Hârtia va fi albastră,” „Marți, după Crăciun,” „Un etaj mai jos,” și „Alice T.”, Radu Muntean aduce o perspectivă artistică și profundă la acest documentar, promițând să ofere o privire intimă asupra vieții sportive a Simonei Halep.