Ce reproşează Videanu organizaţiei conduse de Elena Udrea

Adriean Videanu a declarat luni seara că, în Capitală, ar fi trebuit începută campania de multă vreme, chiar dacă nu este anunţat candidatul, şi a criticat că organizaţia condusă de Elena Udrea a fost inactivă în a le aminti bucureştenilor că proiectele mari au început în mandatele PD, informează Ziare.com.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 09:44
Ce reproşează Videanu organizaţiei conduse de Elena Udrea

„Nu voi candida (la Primăria Generală – n.r.) pentru că preocupările mele de moment sunt într-o altă zonă şi care mă fac oarecum incompatibil cu o candidatură la Primăria Capitalei”, a spus Videanu, la B1Tv.

„Eu, unul, aş fi început campania electorală fără candidat, la nivelul Bucureştiului, de mult mai devreme”, a mai spus democrat-liberalul. El s-a arătat nemulţumit că organizaţia din Capitală nu a susţinut o campanie continuă pentru ca bucureştenii să ştie că proiectele majore au fost începute de el sau de Traian Băsescu.

De altfel, fostul edil al Capitalei a susţinut că şi-a comandat un sondaj de opinie, comentând că i s-a părut „strigător la cer” ca majoritatea bucureştenilor să considere că proiectele finalizate de Sorin Oprescu sunt ale acestuia, iar nu ale PDL. „Asta arată inactivitatea organizaţiei de a face cunoscute proiectele pe care le-a demarat în Bucureşti”, a subliniat el.

Pe de altă parte, Videanu nu a exclus posibilitatea apariţiei unui candidat-surpriză al PDL în Capitală, în ultimul moment, ca tactică electorală. În opinia sa, candidatul la funcţia de primar general ar trebui să fie capabil să facă echipă cu primarii de sector, care cel mai probabil îşi vor păstra mandatele. „Un candidat solitar nu poate să câştige, e nevoie de un candidat de echipă”, a adaugat el.

„Din punctul meu de vedere, domnul Prigoană poate fi unul din candidaţi. Rămâne de văzut, trebuie făcute cercetări sociologice”, a adăugat Videanu. În opinia sa, PDL va lua la alegerile locale din iunie „spre 30%!”. El a spus că nu renunţă la politică pe termen lung, dar a menţionat că nu regretă decizia de a se orienta spre afaceri în următoarea perioadă.