Ce rochii de mireasă se poartă în 2017? 10 tendinţe

În cazul în care ți-ai programat nunta pentru anul viitor, atunci cu siguranță pregătirile sunt în toi, iar rochia de mireasă este cea mai dificilă alegere. Iată care sunt tendinţele pentru rochii de mireasă în 2017 şi alege rochia visurilor tale.

RomaniaTV.net
18 oct. 2016, 08:12
Ce rochii de mireasă se poartă în 2017? 10 tendinţe

Rochiile cu capă

În cazul în care nu dorești să porți un voal, atunci rochiile cu capă sunt trendul din 2017 care ți se potrivește cel mai bine. Oferă un aer șic rochiei tale, dar și o notă modernă. Este și o metodă originală în care îți poți transforma rochia pe parcursul nunții. Poartă capa la ceremonia religioasă și dă-o jos la petrecere, pentru un look diferit.

Rochii de mireasă cu detalii din pene

Detaliile din pene se mențin în tendințe pentru rochiile de mireasă de câțiva ani. Dar în 2017, acestea devin mult mai simple și delicate. Sunt fluide și au mișcări grațioase la fiecare fluturare a rochiei, ceea ce îți oferă și ție o alură diafană.

Citeşte şi  Tendinţe în modă care nu se vor demoda niciodată

Rochii de mireasă cu guler înalt

O astfel de rochie îți va oferi un aer regal în ziua nunții. Optează pentru un guler din dantelă dacă vrei să inspiri eleganță și rafinament, sau alege unul dintr-un material compact, precum satinul, dacă îți dorești un stil modern și original. Cerceii statement și un coc înalt se potrivesc de minune cu o rochie cu guler înalt.

Rochiile cu decolteu în „V” adânc

Decolteul adânc în formă „V” îți oferă câteva avantaje pe care nu le poți ignora: îți pune în valoarea partea superioară a corpului și îți alungește silueta. Iar un decolteu adânc cu detalii din dantelă cu aplicații florale va fi foarte feminin și romantic.

Citeşte mai mult pe eva.ro