Ce s-a aflat, de fapt, în spatele mutării lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D: „S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare”

După mai bine de două decenii petrecute la antena 1, unde emisiunile pe care le-a realizat au rupt audienţele, Dan Negru a făcut mutarea care i-a luat pe toţi prin surprindere. La începutul lui 2021, a semnat cu Kanal D.

22 feb. 2023, 01:07
Ce s-a aflat, de fapt, în spatele mutării lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D: „S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare”

La mai bine de un an de când a plecat de la Antena 1, Dan Negru a dezvăluit motivul real pentru care a făcut mutrea la Kanal D.

Vedeta TV a dezvăluit că, la Antenă, i se propusese să prezinte unul dintre cele mai cunoscute show-uri ale postului, „Te pui cu blondele”. Negru i-a şocat pe toţi cu refuzul de a prezenta emisiunea. A făcut-o fiind ferm convins că telespectatorii din România nu ar mai urmări cu același interes show-ul cu blonde.

Motivul real pentru care Dan Negru a ales Kanal D în detrimentul Antenei 1

Între timp, realizatorul TV a fost ofertat de Kanal D, unde i s-a propus să prezinte „Jocul cuvintelor”. Emisiunea s-a bucurat de un real succes, plasându-se pe primele locuri în preferințele telespectatorilor. De altfel, și cea de-a doua emisiune care i s-a încredinţat lui Negru, „Tu urmezi”, înregistrează audiențe bune.

Citeste si Dan Negru se revoltă: „Orice străin care vine în București dă de dărăpănătura asta, de ruina asta, prima dată”

Singurul meu atu a fost că am putut să prezint doar emisiunile în care am crezut. Când mi s-a propus să fac din nou „Te pui cu blondele” am refuzat, convins fiind că publicul a evoluat și nu mai vrea sa vadă show-uri cu blonde.

Am preferat atunci să accept oferta Kanal D pe show-uri de cultură generală. S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare. Ăsta a fost singurul meu atu, că am avut puterea să refuz formate în care nu am crezut și să le aleg pe cele în care am crezut”, a declarat Dan Negru pentru Playtech.ro

Citeste si Dan Negru, critici dure la adresa emisiunilor de la TV: „Sunt numite show-uri de umilință”