Ce s-a găsit în borseta lui Codin Maticiuc la controalele de la Neversea. „Mi le-au luat, au verificat că sunt în folie” VIDEO

Codin Maticiuc a povestit într-un video postat pe contul său de Instagram cum a trecut de filtrele de la intrarea la festivalul Neversea. Acesta a fost controlat "la sânge", fiindu-i verificate până şi medicamentele din borsetă!

10 iul. 2022, 09:26
Ce s-a găsit în borseta lui Codin Maticiuc la controalele de la Neversea. „Mi le-au luat, au verificat că sunt în folie” VIDEO
Ce s-a găsit în borseta lui Codin Maticiuc la controalele de la Neversea

Ce s-a găsit în borseta lui Codin Maticiuc la controalele de la Neversea. Pe 7 iulie a fost prima zi de Neversea, iar vedetele și influencerii au dat buzna la mare. Codin Maticiuc nu a lipsit, fiind o persoană care iubește tare mult festivalurile și petrecerile unde lumea chiar se distrează. Acesta a dezvăluit cum a fost verificat la filtrele de intrare.

Mihai Bendeac, pregătit pentru marea distracție de la Neversea. Actorul și-a avertizat fanii: „Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul”

„Gata, copii! Am trecut, sunt în interiorul festivalului, în spatele meu este check point-ul. Mă simt ca acasă! Vreau să vă zic că mi-au verificat această borsetuță, gentuță, ce am eu. Am o borsetă, dar nu îmi place să o port ca pe o borsetă, așa că o port precum bodyguarzii la… Mi-au verificat această borsetă superamănunțit, fiecare medicament, am din alea de stomac, mi le-au luat, au verificat că sunt în folie, până au dat de portofel. Și le-am zis: vreți să vă uitați în portofel? Și au zis: nu, în portofel nu avem voie să ne uităm”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a aruncat cu bani la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Suma uriaşă pe care fostul crai de Dorobanţi a dat-o pe o dedicaţie făcută de Tzancă Uraganu

Recent, Codin Maticiuc a vorbit pentru prima oară despre relația cu iubita și mama copilului, pe care, de altfel, o ține în continuare ascunsă de public. Celebrul crai de odinioară se pare că nu face altceva decât să-i respecte deciziile frumoasei mămici de a rămâne în umbră. „Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a spus Codin pentru VIVA!. Se pare că Ana are putin peste 30 de ani și, pe langa micuța Smaranda, mai are un băiețel dintr-o relatie anterioară, copil pe care Codin Maticiuc îl iubește enorm!