Ce s-a întâmplat cu câinii lui Gheorghe Dincă, care au speriat-o pe Alexandra Măceşanu: „Îi ţinea în lanţuri”

În urmă cu şase luni, cei trei câini ai lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, sunt cazaţi într -un adăpost de câini din Desa, judeţul Dolj. Proprietara a arătat tuturor în ce stare se află animalele.

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 13:55

Daniela Popovici, proprietara adăpostului de animale de la Desa, a anunțat că animalele care au speriat-o pe Alexandra Măceşanu, potrivit stenogramei convorbirilor purtate cu cei de la 112, sunt foarte bine îngrijite.

Cele doua cățelușe din fotografii erau legate cu cele două lanțuri, în curtea lui Gheorghe Dincă la Caracal. Cel de al treilea cățel, un mascul pe nume Jeak, a fost evaluat ca vârstă între 10-12 ani, a postat Daniela Popovici, proprietara adăpostului de câini de la Desa.

 

În luna iulie, Daniela Popovici, proprietara adăpostului de la Desa a cerut, DIICOT Craiova să o lasă să preia animalele monstrului de la Caracal.

În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bun[starea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. Conform informaţiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii. În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară.

Asociaţia «Măriuţa» a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate. Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autorităţile să vada mai clar legătura de netăgaduit dintre uciderea şi maltratarea de animale şi crimele faţă de oameni şi să ia măsuri urgente în cazurile de abuz fata de animale, a anunţat atunci Daniela Popovici pe pagina de socializare.