Ce s-a întâmplat cu „călărețul” Sergiu și familia sa, după ce tânărul a vândut casa primită de la Cătălin Moroşanu

Ce s-a întâmplat cu "călărețul" Sergiu și familia sa, după ce tânărul a vândut casa primită de la Cătălin Moroşanu. Sportivul a fost impresionat de Sergiu Ciobotariu și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta să aibă un trai mai bun.

30 sept. 2021, 15:32
Ce s-a întâmplat cu „călărețul” Sergiu și familia sa, după ce tânărul a vândut casa primită de la Cătălin Moroşanu
Ce s-a întmplat cu "călărețul" Sergiu și familia sa

Ce s-a întâmplat cu „călărețul” Sergiu și familia sa. Tânărul a vândut casa, a cheltuit banii rămași din donații și a refuzat să se angajeze, astfel fiind nevoit să se întoarcă, alături de familie, în satul din care a fost scos cu greu de Cătălin Moroșanu.

Citeşte şi: Schimbare-surpriză în familia lui Cătălin Moroșanu. Iată motivul pentru care sportivul se mută la București iar soția lui stă la Iași

Ce s-a întâmplat cu „călărețul” Sergiu și familia sa

Luptătorul se declară dezamăgit și deranjat de comportamentul tânărului ieșean. ”L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie.

Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu după aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit as.ro.

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere

Cătălin Moroşanu

a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău.

Pe lângă faptul că şi-a pierdut persmisul de conducere, Cătălin Moroşanu a primit o amendă de 1.305 lei.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere. Potrivit unor surse locale, este vorba despre Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.