Ce s-a întâmplat cu ele? Apusul frumuseţilor de la Hollywood

Nimeni, nici măcar divele din Cetatea Filmului nu au descoperit fântâna tinereții veșnice, așa că nici noi n-ar trebui să judecăm urmele lăsate de trecerea timpului. Dar un păcat și mai mare este să necinstești lucrarea Naturii, așa cum s-a întâmplat în cazul lor. Al fostelor icoane ale frumuseții, astăzi imposibil de privit în față.

RomaniaTV.net
20 apr. 2016, 10:00
Ce s-a întâmplat cu ele? Apusul frumuseţilor de la Hollywood

Meg Ryan

Odată, era Frumuşica Americii. De fapt, blondi­na nostimă cu ochi verzi, figură de copil şi zâmbet numai bun pentru reclame la pastă de dinţi avea, prin ’90, Hollywoodul la picioare şi confortul de a alege cele mai bune roluri, în cele mai bune filme. When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, You’ve Got Mail sunt doar câteva dintre clasice­le cu numele ei pe afiş.

La 54 de ani, Meg Ryan parcă nu mai e Meg Ryan. Ştiţi voi, după modelul Renée Zellweger. „Meg Ryan şi-a distrus cariera din cauza chirurgiei plastice!”, decretează criticii ei şi cam au dreptate. Specialiştii în ajustări cu bisturiul susţin că vedeta şi-a umblat un pic pe la nas, pe la pleoape şi mai mult pe la buze, injectate peste măsură. De ce Meg, de ce? Nu-i păcat să-ţi strici faţa, când corpul tău încă ţine pasul cu zilele tale mai bune?

Citeşte şi  Cele mai ciudate operaţii estetice din lume

Ce s-a întâmplat cu ea?

A căzut în ispita promisiunilor de tinereţe veş­nică. Dar cineva spunea, şi pe bună dreptate, că, după 50 de ani, se vede cine şi-a făcut operaţii estetice şi cine nu. Iar Meg e evident că a lucrat împotriva naturii şi-a ales şi un estetician fără simţ… estetic.

Ce-a rezultat? Buze injectate cu prea mult colagen şi cu aspect umflat, fillere cu grăsime în obraji, lifting facial exagerat şi injec­ţii cu Botox în frunte. Totul culminând cu o Meg cu o expresie permanent surprinsă şi cu un zâm­bet chinuit din cauza pielii prea întinse. Păcat, căci avea toate premisele să îmbătrânească şi să zâmbească frumos, chiar dacă idila ei cu rockerul John Mellencamp nu a ajuns la acel happy en­ding cu care ne-au obişnuit filmele ei.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată acum Meg Ryan, dar și cum s-au schimbat alte dive de la Hollywood de-a lungul anilor!


loading...