Ce s-a întâmplat cu locul de veci al lui Benone Sinulescu. De ce se temea marele artist

Benone Sinulescu a murit, joi, 18 noiembrie 2021, în jurul orei 14:30. Marele artist s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, anunţul tragic a fost făcut chiar soţia sa, care a dezvăluit faptul că l-a găsit fără suflare în propria casă.

19 nov. 2021, 10:05
Ce s-a întâmplat cu locul de veci al lui Benone Sinulescu. De ce se temea marele artist

Ce s-a întâmplat cu locul de veci al lui Benone Sinulescu. Laura Lavric, una dintre colegele de scenă ale cântărețului, a făcut dezvăluiri tulburătoare din viaţa lui Benone Sinulescu.

Ce s-a întâmplat cu locul de veci al lui Benone Sinulescu

Laura Lavric a dezvăluit că Benone Sinulescu a avut parte de o întâmplare tulburătoare cu puțin timp înainte să moară. Mai exact, într-o ultimă conversaţie telefonică, acesta i-a dezvăluit faptul că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci.

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte: „Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri, nu mi-ar părea rău”

„Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: „Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică! Nu m-am dus să văd locul de veci!”. Când am aflat că e bolnav, am sunat și nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci eu am lăsat așa… Am crezut că poate primesc o veste bună. Astăzi mă gândeam să îl sun pe impresar. Era vesel, avea o energie fantastică. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău”, a spus Laura Lavric.

Soția lui Benone Sinulescu, detalii despre penultima zi din viaţa artistului: „Nu mai sunt om. Am făcut 40 de ani de la căsătorie!” 

„Îmi pare foarte, foarte rău. Condoleanțe familiei! Am fost sunată pur și simplu cu surpriza asta îngrozitoare. Să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele frumoase pe care le-ai făcut pe pământ și pentru repertoriile pe care le-ai lăsat moștenire generațiilor care urmează”, a mai spus Laura Lavric.