Ce s-a întâmplat cu Românii au Talent după ce Andra i-a dat Golden Buzz lui Mihai Ţigaret, puştiul de 13 ani. Anunţul a fost făcut

Emisiunea Românii au Talent, de la Pro TV, a fost plină de surprize şi vineri seara, 6 martie, când, încă un concurent a primit Golden Buzz. Andra a fost cea care l-a trimis direct în finală pe puştiul Mihai Ţigaret, în vârstă de 13 ani.

RomaniaTV.net
07 mart. 2020, 11:09

Jurata a fost foarte impresionată şi a trimis un mesaj emoționant la adresa concurentului. Talentul surprinzător a surprins-o pe cântăreață din plin. Momentul magic a emoționat publicul, cât și jurații. De astfel, Andra uluită a spus că momentul a rămas pentru ea unul „fantastic„.

ROMANII AU TALENT 2020. Letizia, moment senzual de dans la bară VIDEO

Şi dacă Florin nu are ce să facă, am eu ce să fac. Este un fenomen şi spun că trebuie să fim recunoscători că a ales să ne viziteze şi pe noi la Românii au talent. Sunt sigură că o să ajungă departe şi chiar merită„, a spus Andra.

Mai mult de 3 milioane de telespectatori au urmărit „Românii au talent”

Ediţia de vineri seară a emisiunii „Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, fiind urmărită de aproape 3 milioane de telespectatori în toată ţara.

ROMANII AU TALENT 2020. Dirty Boys, moment incendiar de striptease VIDEO

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat  16.3 puncte de rating şi 47.9% share,cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.3 puncte de rating şi 12.5% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 21.49, aproximativ 4 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Cine este Mihai Ţigaret?

Mihai Ţigaret are 13 ani și este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este și elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar ia, de doi ani, și cursuri cu un profesor universitar de muzică din București.

ROMANII AU TALENT 2020. Oleksandr Bozhyk, concurentul care a cântat la TREI VIORI în acelaşi timp VIDEO

La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puțin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăța pianul în stil profesionist.

 Premiat de nenumărate ori. Mihai Ţigaret a avut un recital de pian solo la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. În martie 2019 a câștigat premiul I la Festivalul-Concurs Pro Piano desfăşurat în Sibiu, la care a interpretat „Rapsodia Ungară”, o piesă celebră şi dificilă chiar şi pentru profesionişti.
 
În iunie, a participat la concursul de pian Musica Mundi din București, unde a câștigat marele premiu Acordat de Casa Pianelor Boem & Bol, o pianină în valoare de 4.500 de euro. Bunicii au spus organizatorilor că au deja un pian foarte bun acasă, așa că au convenit împreună ca premiul să constea de fapt într-un pian cu coadă.

Mihai Ţigaret se pregătește să dea examen la Colegiul Național Dinu Lipatti din Capitală, unde cel mai probabil o să intre, iar bunicii sunt dispuși să se mute aici cu el.


loading...