Ce s-a întâmplat cu vila din Ştefăneşti-Vâlcea a Denisei Răducu. Regretata artistă nu a apucat să o vadă terminată

Vila din Ştefăneşti-Vâlcea a Denisei Răducu va fi locuită de sora şi de cumnatul regretatei artiste. Cei doi au făcut investiţii serioase în imobil.

02 feb. 2022, 12:20
Ce s-a întâmplat cu vila din Ştefăneşti-Vâlcea a Denisei Răducu. Regretata artistă nu a apucat să o vadă terminată

Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu. Tatăl artistei, Emilian Răducu, a dezvăluit că imobilul va fi dat în folosinţă în vara acestui an şi va fi locuit de Adelina, sora Denisei, şi de soţul acesteia. Adelina este moştenitoarea casei, pe care a amenajat-o exact aşa cum îşi dorea Denisa.

Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru playtech.ro.

În casă vom locui atunci când vom veni din Spania, în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei. În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită”, a spus Adelina într-un interviu la Kanal D.

Sora Denisei Răducu a renunțat la drepturile de autor de pe urma artistei

Recent, sora Denisei s-a văzut pusă într-o situaţie ingrată, aceea de a renunţa la drepturile de autor de pe urma surorii sale, şia sta întrucât a omis să plătească taxa de timbru, care reprezintă un procent din suma revendicată.

Citeste si Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. Ce s-a întâmplat la mormântul ei

Adelina, sora Denisei Răducu, a dat în judecată mai multe case de producție, printre care și cea a unchiului ei, Florin Pește, dar și pe propriul văr, Liviu Dovleac (fostul impresar al Denisei), pentru plata drepturilor de autor.

Procesul va continua fără ca sora Denisei, unica moştenitoare a artistei, să mai poată ridica pretenții asupra sumelor încasate din drepturi de autor de casele respective, începând cu anul 2017, când intrepreta s-a stins din viață. Adelina încasează doar drepturile conexe (cele de interpretare), însă drepturile de autor au rămas la compozitorii și producătorii muzicali, cei care au realizat melodiile interpretate de aceasta.

Reamintim că Denisa Răducu a fost răpusă de cancerul hepatic la doar 27 de ani, în iulie 2017. Fusese diagnosticată cu puţin timp înainte. Averea ei, un apartament de lux în București, o mașină cu mulți cai putere şi vila din Ştefăneşti i-au revenit Adelinei.