Ce s-a întâmplat la petrecerea de ziua lui Nea Mărin. Liviu Vârciu i-a dat o replică neașteptată: „Ai să-mi dai 2.500!”

Nea Mărin a împlinit vârsta de 65 de ani, ocazie cu care a dat o petrece, de la care nu putea să lipsească bunul său prieten, Liviu Vârciu.

09 apr. 2023, 14:59
Ce s-a întâmplat la petrecerea de ziua lui Nea Mărin. Liviu Vârciu i-a dat o replică neașteptată: „Ai să-mi dai 2.500!”
Liviu Vârciu l-a sărbătorit pe Nea Mărin

Nea Mărin și Liviu Vârciu sunt prieteni de ani buni, iar aparițiile lor împreună sunt de fiecare dată extrem de amuzante. Cei doi au fost unul lângă altul atât la bine, cât și la greu și s-au susținut reciproc de fiecare dată.

Liviu Vârciu a fost prezent la aniversarea coregrafului, iar imaginile postate de prezentator sunt cu adevărat amuzante. Acesta îl consideră ca fiind un al doilea tată, așa că nu putea lipsi de lângă el la împlinirea frumoasei vârste de 65 de ani, împărtășind momentul și cu fanii din mediul online.

Citește și: Victor Slav, protagonistul unui imens scandal amoros. S-a aflat adevărul despre despărțirea de Selina: „Fiecare este liber să facă ce vrea”

Zâmbitor, Liviu Vârciu l-a îmbrățișat pe Nea Mărin și i-a transmis un mesaj emoționat, dar în același timp plin de umor.

„Vin la ziua lui tăticuțul meu. Mânca-i-aș gura lui. La mulți ani! Cadoul meu pentru tine… ai să-mi dai 2.500 că te-am pus pe story”, a spus acesta pe rețelele sociale.

Nea Mărin a mărturisit că l-a ajutat pe prezentatorul TV cu datoriile și să își termine casa, iar Liviu i-a fost acestuia alături când a avut probleme de sănătate.

Citește și: Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. ”Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă!”

„Liviu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. 

Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanță împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră”, a declarat Nea Mărin pentru viva.ro.