Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. ”Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă!”

Jador tună și fulgeră după ce zilele trecute a fost surprins de paparazzi în timp ce se săruta cu Andreea Bălan. Artistul a avut o primă reacție în care recunoscut că se afla în stare de ebrietate.

08 apr. 2023, 18:02
Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. ”Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă!”
Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. ”Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă!”

Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. Mai mult, Jador a declarat că după ce imaginile cu el și Andreea Bălan au apărut în presă a fost certat de mama sa și a ținut să le transmită paparazzilor un mesaj.

Citește și Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. ”Refuz să cred că este ea! Zici că e mamaia de pe uliță” FOTO

Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan

„Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule””, a spus Jador pe Instagram.

Reacția artistului vine la scurt timp după ce Andreea Bălan a explicat care e legătura dintre ei.

Cântăreața a negat că ar avea vreo relație cu Jador și că este o femeie singură care nu e nevoită să dea explicații pentru viața ei personală.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan și Jador au lansat recent o melodie împreună, iar în prezent lucrează la un alt proiect. Cei doi urmează să aibă și câteva concerte împreună.

„Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi mergem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a adăugat cântăreața.

Citește și Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi