Ce să faci ca să iei minţile unui bărbat, chiar dacă e cuplat

Se spune ca cei mai buni barbati sunt deja luati. Ce faci daca ti s-a pus pata pe unul deja luat? Nu este deloc greu de procedat in aceste situatii. Daca este deja luat este posibil ca partenera de viata sa nu ii mai satisfaca toate placerile, chiar daca acesta are sentimente puternice fata de ea. Vezi mai jos ce trebuie sa faci ca sa ii furi mintile unui barbat deja cuplat.

25 oct. 2013, 06:30
Ce să faci ca să iei minţile unui bărbat, chiar dacă e cuplat

Felul de a te imbraca. Il vezi deseori, lucreaza in apropierea job-ului tau, luati masa in acelasi loc insa tu cu colegii tai, el cu ai lui. Fa-l sa te observe, poarta tinute mulate, sexy dar conservatoare. Miscate lasciv dar ai grija la vulgaritate.
Daca ii vei starni interesul, acesta iti va arata acest lucru intr-un fel sau altul, sau te va privi intens.

Zambeste. Iti arunca priviri la fel de intense precum o faci tu? Raspunde-i cu un zambet. Va aprecia gestul tau si probabil va proceda la fel. Un zambet la momentul potrivit poate face cat o mie de cuvinte.

Fa-l sa rada. Se va simti comod in preajma ta daca il vei face sa rada. Barbatii adora femeile vesele, cu simtul umorului.

CITEŞTE ŞI: Tipuri de bărbaţi care trebuie încercaţi la pat

Trimite-i mesaje noaptea. Fa-o asa incat sa nu pari disperata. Spune-i ca il rogi sa plece din gandurile tale pentru a putea dormi. Va iubi modul tau dragalas de a pune problema.

Minte frumos. Este putin plinut, spune-i ca arata bine si ca a mai slabit, sau fa-i complimente de cat de bine ii arata parul astazi, chiar daca sti ca este oarecum ciufulit.

Citeste mai multe pe lyla.ro