Ce să faci când te doare capul, remedii rapide şi ieftine

Probabil nu exisăa om care să nu știe ce înseamnă o durere de cap sâcâitoare. Vestea bună este că există mai multe lucruri simple pe care le puteți face pentru a ușura durerea, fără să fie nevoie să mergi la medic sau la farmacie. Ce să faci când te doare capul? Încearcă și tu câteva remedii simple și deloc costisitoare și o să vezi că vei începe să te simți mai bine repede.

RomaniaTV.net
18 oct. 2020, 05:01
Ce să faci când te doare capul, remedii rapide şi ieftine

Daca suferi de migrena, pune un pachet rece pe frunte. Cuburile de gheata invelite intr-un prosop, o punga cu mazare congelata sau chiar un dus rece pot diminua durerea. Ține compresa pe cap timp de 15 minute, apoi fa o pauza alte 15 minute.

In schimb, daca aveti dureri de cap tensionate, plasati un tampon de incalzire pe gat sau pe partea din spate a capului.

Daca aveți o durere de cap sinusala, tineti o carpa calda în zona care va doare. Un dus cald ar putea face si el trucul.

Daca parul este strans in coada prea mult, ar putea provoca dureri de cap. Aceste „dureri de cap de compresie externa” pot fi provocate si prin purtarea unei palarii, banda de cap sau chiar ochelari de inot prea stransi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.