Ce să faci cu o noapte înainte de vaccinare. Toți românii trebuie să știe asta!

Vlad Mixich a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi sfătuia pe românii care au ales să se vaccineze ce să facă în noaptea dinaintea imunizării.

15 mart. 2021, 19:27
Ce să faci cu o noapte înainte de vaccinare. Toți românii trebuie să știe asta!

Ce să faci cu o noapte înainte de vaccinare. Vlad Mixich a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi sfătuiește pe oameni ce să facă înainte de vaccinare.

Ce să faci cu o noapte înainte de vaccinare

Vlad Mixich a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi sfătuia pe românii care au ales să se vaccineze, să doarmă bine în seara de dinaintea vaccinului și după. Chiar dacă informațiile oferite de el nu sunt oficiale, el  este de părere că un somn bun face întotdeauna minuni.

Vlad Mixich a răbufnit: „De ce ai ţine mii de doze de vaccin pe stocuri într-o comună, când cererea masiv nesatisfăcută este altundeva? O ineficiență uluitoare”

„Încercați să dormiți bine în noapte de dinainte și de după vaccinare. Oricât de ciudat ar suna, sistemul nostru imunitar funcționează sincronizat cu ritmul nostru circadian și se pare că atât momentul vaccinării (preferabil dimineața), cât și calitatea somnului poate ajuta protecția oferită de vaccinare. Deocamdată doar se pare, mai e nevoie de multe date ca să fim siguri, dar un somn bun face întotdeauna minuni, inclusiv ne poate ajuta să înțelegem lucrur”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.