Ce să faci dacă copilul a luat notă mică la EVALUAREA NAŢIONALĂ. Mesajul unei învăţătoare pentru părinţi

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2019 09:40 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 09:40 // Sursa: romaniatv.net

O învăţătoare a dorit să transmită un mesaj care i s-a părut important pentru părinţii elevilor aflaţi în faţa examenului de Evaluare Naţională.

Foto: reddit.com

O învăţătoare roagă părinţii să nu le distrugă copiilor încrederea în ei dacă obţin o notă mică, să le spună că este doar o evaluare şi că poate sunt făcuţi pentru lucruri mai mari în viaţă,scrie reddit.com.

Citeşte şi SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2019 CLASA A IV-A. Ce au avut de rezolvat elevii

Mesajul unei învăţătoare pentru părinţii elevilor săi

"Examenul de Evaluare Naţională şi perioada evaluărilor va începe în curând. Ştiu că toţi aveţi emoţii în legătură cu copiii voştri, întrucât cu toţii vă doriţi ca aceştia să se descurce cât mai bine. Dar vă rog să vă amintiţi că printre elevii care vor da evaluarea există un artist care nu are nevoie să înţeleagă matematica. Există un anteprenor căruia nu îi pasă de istorie sau limba engleză. Există un muzician ale cărui note la ştiinţă nu vor conta în viitor. Există un sportivale cărui abilităţi fizice sunt mult mai importante decât geografia. În cazul în care copilul vostru va obţine rezultate excelente, e grozav. Dar în cazul în care fiica sau fiul dumneavoastră nu va obţine numai rezultate de top, vă rog să nu le distrugeţi încrederea în sine sau demnitatea. Spuneţi-le că este în regulă. Este doar o evaluare. Sunt făcuţi pentru lucruri mai mari în viaţă. Spuneţi-le că indiferent de cât de mari sau de mici vor fi rezultatele că îi iubiţi şi că nu îi veţi judeca pentru ele. Vă rog, faceţi asta, şi când o veţi face, priviţi-vă copii cucerind lumea. O evaluare sau un rezultat mic nu le va curma visele şi nici talentele. Şi vă rog, nu cred că medicii şi IT-iştii sunt singurii oameni fericiţi în lume. Calde salutări, învăţătoarea Toşa Teodora", precizează cadrul didactic.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
27 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H