SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2019 CLASA A IV-A. Ce au avut de rezolvat elevii

Publicat: Marţi, 14 Mai 2019 22:30 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 22:10 // Sursa: romaniatv.net

Elevii de clasa a IV-a au susţinut miercuri evaluarea naţională, proba la matematică. Subiectele au fost concepute de Ministerul Educației, iar elevii au avut 60 de minute la dispoziție pentru a le rezolva. Scopul testării este de a verifica dacă elevii și-au însușit elementele prevăzute de curriculum pentru final de ciclu primar.

Evaluarea națională de la finalul clasei a IV-a este formată din două probe: limba română și matematică.

VEZI AICI SUBIECTELE

Descarcă Subiectele de astăzi de la Matematică – Evaluarea națională la clasa a IV-a 2019


Evaluarea Națională la clasa a IV-a se desfășoară în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei școli, stabilește metodologia, care a rămas neschimbată din 2016.

Evaluarea la clasa a IV-a va fi administrată de către un profesor care nu predă la clasa respectivă, asistat de un al doilea cadru didactic de asemenea fără ore de predare la copiii pe care îi supraveghează.

Copiii vor da testarea în clasa în care învață de obicei, așezați în bănci așa cum obișnuiesc în rutina școlară. Profesorii le vor distribui elevilor testul, pe care copiii își vor scrie numele, prenumele și numele școlii.

SUBIECTE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2019 CLASA A IV-A: Cât de grele au fost testele

Profesorii asistenți nu au voie să le ofere elevilor indicații despre rezolvarea subiectelor, să facă modificări ale testelor sau completări ale rezolvărilor testelor.

La încheierea celor 60 de minute de evaluare, profesorul care administrează testul recuperează foile de evaluare de la elevi și le predau, pe bază de proces-verbal, președintelui comisiei, care este directorul sau directorul adjunct.

Testele de la evaluarea națională la clasa a IV-a se evaluează în cadrul școlii, de către profesorii din respectiva unitate școlară. Fiecare lucrare a elevilor de clasa a IV-a este evaluată de către două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul de la clasă.

SUBIECTE Evaluarea Naţională la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a: cum arată structura subiectelor

"Pentru a facilita analiza rezultatelor și comunicarea acestora către elevi și părinți/reprezentanți legali ai elevului, în timpul evaluării testelor, profesorii evaluatori pot face pe acestea sublinieri sau mențiuni", se arată în metodologie.

Profesorii trebuie să termine corectarea testelor "în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test de la clasa respectivă".

Rezultatele individuale de la evaluarea națională la clasa a IV-a nu se trec în catalog, nu se afișează și nu se comuncă public. Învățătoarele comuncă părinților rezultatele, precum și planurile individualizate de învățare, dacă este cazul.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 09:45
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
La numele de utilizator pe site-urile de joburi se poate scrie orice:MARIARICHTER,ce vrei ,diferite de numele si prenumele adevarat.
15 mai 09:16
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Codul e FTM. Isi scriu in continuare HILL 83 ,MM 14, 214, 73 ML 33 ,GB 22 numai psihoze in jurul unor oameni nevinovati,ca un fel de sefi care detin adevarul si dovezile absolute doar ca sa aiba comportament distructiv. De unde stiu ei ca pe dealuri ca au dat cu 83 ? A fost el acolo ca autoritate si a dovedit,sau cum? Cine-i da dreptul sa zica ca-i cerceteaza si si-i distruge?Au fost si ei cercetati si i-au gasit perfecti?
15 mai 09:03
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
O Diana crede ca da,o Diana crede ca da,ca da, o angajeaza,ca da,se marita,ca da se respecta .Eu sunt o Marie oarecare ,intarziata de Domnul in cele care tin de respect si cred ca da, am dreptul sa traiesc si sa ma bucur de toate lucrurile bune de care se bucura oamenii. Sunt foarte protejata ca un copil, de o mama si un tata ca reprezentanti oficiali care-si bat joc mai ceva ca de ultimul om.
15 mai 08:37
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Au yis si pe Antena 3 ca i/au yis ceva unei Marii sau unei anumite Fecioare Maria si au inceput sa interpreteye jurnalul prin semne,pentru persoane cu diyabilitati. Vad ca si pe Romania Tv interpreteaya jurnalul prin semne pentru persoane in lipsa de subiecte.Am scris U-Hr gresit.Jocurile de cuvinte sunt gresite,nu reflecta realitatea.Cine-si bate joc de el isi bate joc.Un om care se respecta nu face anumite lucruri.Cu masca sau fara, asa isi arata adevaratele fete.
15 mai 08:12
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Dar gata cu confuyiile.Noroc ca nu au venit sa se ra s fete in strainatate ci sa munceasca,dar momentan asa gandesc unii,desi multi vor sa traiasca normal. Se uita la geamul nostru si ridica mainile si ne fac semn ca ne aduc la ei in apartament,yic ca cred ca sunt criminale sau psihopate.Nu stiu de ce delireaya asa si mai rau e ca innebunesc oameni sanatosi. Ra s fatatul nu e pentru noi ,dupa cum se vede ne/a mai ramas numai munca,fara ra s fatatul dupa munca.
15 mai 06:14
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Una e sa creyi ca omul iti spune ca e de acord sa/ti aprobe ajutorul social si alta e sa spui ca creyi ca omul e de acord sa/ti bati joc de el,cand de fapt stii sigur ca nu e de acord,numai ca sa nu veyi totul ca un bloc mare de energie intunecata cu doua becuri dupa ce/ti bati joc de el.
15 mai 06:10
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Nu vreau sa plece nimeni,nicio pereche,asta e treaba primarului si a restului de oameni importanti.Cineva zicea ca ei sau eu cred ca da adica lumea e de acord sa se rasfete fara sa se duca la munca dar de fapt nu e de acord .Yice ca sunt I nteresata sa primesc refuyuri la aplicatii si ca nu pot fi identificata.Pot fi identificata.Automatismele ca sa faca relele suportabile nu schimba lucrurile cu nimic/luatul pe maini si dus undeva nu inseamna ca ai terminat omul respectiv.E doar o muyica intunecata in spate ca sa poata sa/si faca planul din mintea distructiva.Erau pedepsiti demult,astfel incat sa nu se mai intample asa ceva.
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H