Ce să faci în noaptea de Înviere ca să ai noroc la bani. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul, ce ar trebui să avem în buzunar

Suntem în Săptămâna Mare, iar credincioșii au început să țină post, să facă fapte bune cât mai des, gospodinele au început curățenia pentru Paște. Toată lumea se pregătește pentru Sfintele Paști, una dintre cele mai frumoase sărbători din an.

19 apr. 2022, 15:39
Ce să faci în noaptea de Înviere ca să ai noroc la bani. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul, ce ar trebui să avem în buzunar

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat recent, ce le recomandă tuturor să facă în această perioadă pentru a-și curăța sufletul și a atrage cât mai mult bine în viața lor.

„Știi cum spunea părintele Calistrat. Faceți ce vreți, dar nu vă mâncați între voi. Curățenia sufletească e foarte importantă și e foarte bine de avut liniște și grijă de a ne curăță sufletul de răutate, invidie, tot ce înseamnă această mizerie umană. Să nu ne lăsăm duși în ispită, să rămânem cu ochii treji. Măcar în această perioadă. Cât putem să facem bine să facem. Dacă nu putem, atunci să nu facem nimic, dar să nu facem rău. Sărbătorile vor să găsească curățenie în casă. Atâta timp cât avem o energie bună acest lucru ne aduce bunăstare, bani.

Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt și să dăruim celui de lângă noi. Și să nu uităm să mulțumim, măcar în gândul nostru. Ce ține de zilele de sărbătoare, e bine să dăruim din suflet. Cât putem. Puțin, mai mult, nu contează, important e să dăruim din tot sufletul. Să nu ne pară rău. Aveți grijă de sufletele voastre”, a explicat Lidia Fecioru.

Citește și Momentul perfect când trebuie să bei apă! Îți va activa toate organele! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit și secretul pentru a atrage banii în viața noastră. Este un lucru de care ar trebui să ținem cont în noaptea de Înviere, atunci când mergem la biserică să luăm lumină.

„Ar trebui să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar pe care să o sfințim la biserică în acea noapte. Această bancnotă să o păstrăm în portofel. Ea ne va purta noroc la bani.

Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un pește, o găină, ceva să aibă cap. E pentru mântuirea sufletelor celor care sunt plecați din viața noastră, a celor apropiați nouă. Sănătatea e cea mai importantă, trebuie să avem grijă de ea, nu doar să ne rugăm pentru ea. De asemenea, e bine să ne rugăm și pentru ceilalți.

E important să ținem și post în această săptămână. Curățarea aceasta e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă nu avem o masă îmbelșugată, important e ca de sărbători să ne întâlnim cu cei dragi”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Citește și Ce obiecte ar trebui să avem în propria locuință ca să avem noroc. Lidia Fecioru dezvăluie câteva trucuri pentru o viață lipsită de griji și probleme