Momentul perfect când trebuie să bei apă! Îți va activa toate organele! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Majoritatea specialiștilor recomandă consumul de apă, însă puțini știu că este important și momentul în care ne decidem să bem.

12 apr. 2022, 16:45
Momentul perfect când trebuie să bei apă! Îți va activa toate organele! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Momentul perfect când trebuie să bei apă! Bioenergoterapeotul Lidia Fecioru e de părere că două pahare consumate dimineața vor activa toate organele interne.

Momentul perfect când trebuie să bei apă! Îți va activa toate organele! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

„Două pahare de apă dimineaţa, activează tot ce înseamnă organele noastre interne. Trebuie să le bem uşor călduţe. Un pahar de apă înainte cu 30 minute de a mânca este la fel de important.

Un pahar de apă după ce facem duş, ne va ajuta să ne scadă tensiunea arterială şi să ne stimuleze circulaţia periferică.

Un pahar de apă înainte de somn, ne va ajuta să scăpăm de riscul unui infarct şi de complicaţii cardiace”, a spus Lidia Fecioru.

Adică, dacă am reușit să mâncăm într-un interval de 8, maxim 10 ore, într-o zi și am reuși să păstrăm intervalul de noapte, de la ora 7, 8 până dimineață, liber de mâncare , cu apă și cu ceai, iată că, în fiecare zi, putem să pornim la un detox de seară.

Pentru că cel mai bun detox se face cu apă. Apa este elementul miraculos care ne ajută să ne detoxifiem cu adevărat”, a spus ea.

Medicul susține că trebuie să adaptăm cantitatea de apă în funcție de greutatea noastră.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit cea mai simplă cură care întărește imunitatea! Toți românii trebuie să o încerce: ”Cu 30 de minute înainte de micul dejun”
 

„Depinde de numărul de kilograme pe care îl avem.

Minim 25, 30 de ml pentru fiecare kilogram corp. Asta înseamnă la 100 de kilograme, dacă o persoană are 100 de kilograme, are nevoie să bea între 2 litri jumătate și 3 litri. Dacă este foarte cald afară, transpiră, face efort fizic și se deshidratează, cu siguranță e nevoie de mai mult.

Ar trebui să fie un regim pentru toată viața: să bem cel puțin acei 2 litri de apă, să ne odihnim, pentru detoxifierea înseamnă și relaxare, energie pe care ne-o luăm din somn, înseamnă mese regulate, înseamnă lipsa intoxicării cu tot felul de coloranți, conservanți, care se regăsesc în spatele etichetelor”, a completat medicul, la Digi24.

Citește și: Lucrurile din dormitor care au o influenţă negativă asupra relaţiei de cuplu. Avertismentul Lidiei Fecioru: „Rămân fel şi fel de energii şi apoi te întrebi de unde vine cearta”