Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd. E de lucru pana in octombrie!

Saturn este planeta regulilor si a restrictiilor. Iar cand este retrograd iti reaminteste ca ai de pus tu insuti niste granite.

24 iun. 2022, 07:44
Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd. E de lucru pana in octombrie!

Saturn retrograd 2022. Saturn a intrat in retrogradul pe anul 2022 intre 4 iunie si 22 octombrie. Aceasta faza este favorabila consolidarii fundatiilor din viata ta, ajustarii relatiilor sociale. Este o perioada importanta pentru a-ti pune intrebari despre cum traiesti, cum muncesti, cum iubesti. Desi poate fi mai dificil sa-ti urmezi planurile, incearca sa nu te arunci in nimic fara sa iei in calcul toate consecintele. Acorda-ti mai mult timp pentru a te concentra asupra punctelor esentiale.

Horoscop vară 2022. TREI ZODII vor avea cea mai fierbinte şi romantică vară!
Iata ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd!

Fa-ti planuri
Satur iti poate pune multe bete in roate atunci cand vine vorba despre indeplinirea obiectivelor. Retrogradul lui activeaza, insa, hotararea, angajamentul si te incurajeaza sa iti faci bine planul. Profita de aceasta perioada pentru a gandi in amanunt fiecare pas pe care urmeaza sa-l faci in viitor.

Treimea periculoasă: Baba Vanga a evitat reprezentanţii acestor semne zodiacale, acum se ştie de ce
Saturn retrograd 2022. NU folosi scurtaturi
Poate fi mai simplu sa o iei pe o scurtatura, te scuteste de un anumit efort. Insa, care va fi pretul final? Este posibil sa fie mult prea mare. Doar Saturn este planeta karmei, nu?! Saturn percepe munca grea ca pe o modalitate de a-ti intari caracterul, autodisciplina. Nu ii plac lenesii.

Seteaza limite
Saturn este planeta regulilor si a restrictiilor. Iar cand este retrograd iti reaminteste ca ai de pus tu insuti niste granite. Este responsabilitatea ta sa stii care iti sunt limitele si sa le impui si celorlalti, fara teama, granitele in ceea ce te priveste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.