Treimea periculoasă: Baba Vanga a evitat reprezentanţii acestor semne zodiacale, acum se ştie de ce

Clarvăzătoarea bulgară Baba Vanga a evitat constant să intre în legătură cu trei semne ale zodiacului, de care apropiaţii spun că se temea. Acum s-a aflat şi de ce.

23 iun. 2022, 23:45
Treimea periculoasă: Baba Vanga a evitat reprezentanţii acestor semne zodiacale, acum se ştie de ce

Așa-numita trinitate periculoasă include Scorpionul, Peștii și Leul. Baba Vanga credea că aceste semne au superputeri.

Astfel, oamenii născuți sub semnul Scorpionului sunt înzestrați cu minciuni viclene, ascunse și, cel mai important, cu capacitatea de a-i hipnotiza pe alții. Din această cauză, Vanga a avut de fiecare dată nevoie de o lungă perioadă de timp ca să-şi revină, după vizitele la ea ale reprezentanţilor acestei zodii.

Citeşte şi A fost găsită o casetă cu previziunile necunoscute făcute de Baba Vanga: „Marile evenimente ale omenirii se vor întâmpla în 2035-2037”

Peştii sunt extrem de talentati. Sunt psihologi excelenți și au capacitatea de a prevedea viitorul și de a descoperi minciunile. Clarvăzătoarea evita constant să intre în contact cu astfel de oameni, spun apropiaţii. Calme și modeste în aparență, în realitate aceste persoane sunt periculoase pentru adversarii lor.

Leii nu i-au permis niciodată lui Baba Vanga să citească informații de la ei. Clarvăzătoarea le recomanda apropiaţilor să nu le stea în cale Leilor și să se poarte cu ei extrem de precaut. Orice cuvânt rostit acestora poate provoca furie și consecințe devastatoare.

Citeşte şi Baba Vanga, profeţia veche de peste 40 de ani, mai actuală ca oricând. „Glorie lui Vladimir!”, ce spune clarvăzătoarea despre viitorul Rusiei şi al Ucrainei