Ce să-i iei de ziua ei ca s-o bagi în pat, în funcţie de zodie

Fiecare femeie are propria-i personalitate puternic influenţată de semnul zodiacal sub care s-a născut. Dacă femeilor Berbec le plac cadourile oferite în stil grandios, Fecioarele preferă daruri “perfecte”, atât din punct de vedere al modului de ambalare, cât şi al conţinutului, căci astfel le este satisfacută natura lor perfecţionistă.

RomaniaTV.net
20 sept. 2013, 06:58
Ce să-i iei de ziua ei ca s-o bagi în pat, în funcţie de zodie

Berbec: 21 martie-19 aprilie

Femeile nascute sub semnul Berbecului sunt mai impulsive, mai dornice de aventura, avand un simt de leadership mai pronuntat decat alte reprezentante ale sexului frumos nascute sub alte semne zodiacale. Din acest motiv, un cadou oferit unei femei Berbec trebuie sa fie atragator si incitant vizual, dar si functional. Mai mult, pentru ele conteaza si modul in care li se ofera cadoul. Astfel ca un barbat care a pus ochii pe o femeie Berbec si vrea sa ii faca un cadou in speranta ca o sa ii cucereasca inima, dar si trupul trebuie sa i-l ofere intr-un mod grandios, eventual de fata cu mai multe persoane. Natura cadoului trebuie sa fie impunatoare. Femeilor Berbec li se potrivesc cadourile care le pun mainile si mintea la incercare: un iPad roz, un joc de societate dificil, o excursie de o zi la un parc de aventura se numara printre cadourile care pot impresiona la maximum o femeie Berbec.

Taur: 20 aprilie-20 mai

Femeile Taur sunt senzuale, dar si practice, ele putand aprecia lucrurile simple care le ofera un grad sporit de confort. Un barbat care vrea sa dea pe spate o femeie Taur ii poate lua un articol vestimentar clasic, care sa se potriveasca la mai multe tinute si ocazii. Spre exemplu, o femeie Taur va fi intotdeauna impresionata daca va primi o rochie neagra, clasica little black dress, sau un trenci crem, cambrat, pana la genunchi. Atentie insa! Simplitatea si caracterul clasic al cadoului trebuie sa fie insotite de calitate, deci un barbat care ii face un cadoul femeii taur trebuie sa fie dispus sa investeasca ceva bani in darul respectiv. O femeie Taur nu va aprecia niciun cadou din care isi da seama ca barbatul care l-a cumparat a facut rabat la calitate. Asadar, cel care vrea sa cucereasca sufleteste si trupeste o femeie taur trebuie sa fie pretentios in alegerea cadoului.
 
Gemeni: 21 mai-20 iunie

Sunt glumete, avide de cunoastere, de descoperire si energice, tratand adesea viata ca pe o petrecere prelungita. Dar sunt si comode femeile nascute sub semnul zodiacal al Gemenilor. Asadar, daca un barbat vrea sa cumpere un cadou unei femei Gemeni ar trebui sa aleaga fie un articol vestimentar simplu si usor de intretinut, care sa nu necesita o spalare delicata, fie un dispozitiv electronic fistichiu – poate un telefon mobil de ultima generatie care sa-i fascineze mintea sau un notebook functional, dar si dragut ca aspect.
 
Racul: 21 iunie- 22 iulie

Nostalgice si protective, femeile Fac stiu sa aprecieze traditia, fiind defel familiste. Asadar vor fi, intotdeauna, placut impresionate de un cadou care sa le ramana peste ani, care sa fie transformat intr-o amintire frumoasa. Un barbat care vrea sa-o cada la picioare o femeie Rac poate sa-i ofere drept cadou o rama foto lucrata manual in lemn sau o cutie de bijuterii deosebita. Oricum ar fi, trebuie sa fie un dar care sa reziste in timp si pe care, chiar daca nu-l mai are la indemana, atunci cand il regaseste peste ani in cutia cu amintiri sa-i trezeasca trairi placute si nostalgia vremurilor care au trecut.
 
Leu: 23 iulie – 22 august
 
Adora sa fie centrul atentiei, sunt avide dupa drama si competitie, dar au si firi generoase, calde si, mai ales, pline de pasiune. Astfel sunt femeile nascute sub semnul Leului. Astfel ca o leoaica va fi intotdeauna impresionata daca primeste drept cadoul un joc de societate care sa o antreneze in grupul de prieteni. Un barbat care cumpara unei leoaice un joc de societate va da lovitura astfel: in primul rand ii satisface natura competitiva, iar in al doilea rand ii ofera posibilitatea femeii leu sa fie in mijlocul prietenilor, unde cu siguranta va incerca sa fie leaderul, barbatul reusind astfel sa dovedeasca respect si apreciere fata de caracterul ei de “prima in toate printre multi”.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Sunt atente la detalii, au o capacitate mare de concentrare si introspectie si sunt vesnic in cautarea perfectiunii si a cunoasterii. Astfel este o femeie Fecioara. Dat fiind caracterul ei, barbatul care vrea sa-si creasca sansele de a baga in pat o femeie Fecioara cumparandu-i un cadou poate opta pentru o carte rara dupa care ea tanjeste de mai multa vreme, dar si dupa un obiect practic care sa-i usureze viata de zi cu zi, cum ar fi un calendar electronic sau o cutie multifunctionala pentru depozitare. Chiar daca par “cadouri reci”, ambalate delicat, perfect, vor impresiona fara doar si poate femeia Fecioara.

Continuarea pe Lyla.ro.