Ce să-i spui unei femei timide ca să o bagi în pat

Chiar şi într-o societate tot mai libertină există acele femei a căror timiditate pune bete în roate bărbaţilor care tânjesc după ele. Însă timiditatea unei femei nu este un obstacol, dacă bărbatul ştie să o pună în propriul folos.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 07:55
Ce să-i spui unei femei timide ca să o bagi în pat

In spatele unei femei timide se poate ascunde oricand o adevarata tigroaica. Barbatul trebuie doar sa stie cum sa scoata tigroaica la suprafata, mai ales daca doreste sa o bage intre asternuturile sale sau sa intre el intr-ale ei.

Pentru inceput, barbatul care-si doreste in pat o femeie ce este timida trebuie sa demareze demersul curtarii cu rabdare si sa descopere „acel ceva” care o face ea sa se deschida. Iata cum trebuie procedat.

Identificarea nivelului de timiditate

O femeie poate fi timida in mai multe feluri: fie in vestimentatie, fie doar cu persoanele straine, fie in momentele intime, fie chiar si cu barbatul cu care au iesit in oras la o simpla cafea. Astfel ca barbatul trebuie sa afle care este nivelul de timiditate si exact in ce situatii femeia este mai sfioasa pentru ca mai apoi sa o poata transforma in iubita lui.  

Poate este doar o persoana care se deschide emotional si sexual mai greu fata de un potential partener. Poate ca, dupa ce ajunge sa cunoasca barbatul care o curteaza, renunta la orice fel de inhibitii de una singura. Sau poate pur si simplu este o fire mai introvertita si are nevoie de stimuli care sa se adapteze in situatii noi. Nimic din toate acestea nu fac femeia timida mai putin pretioasa, cu atat mai mult cu cat, de regula, femeile timide sunt, mai mereu, inzestrate cu inteligenta si un simt fin al umorului.

Pasi mici la inceput

Pentru ca un barbat sa se apropie fizic de o femeie timida trebuie sa o ia pas cu pas de la inceput si sa nu aiba pretentii ca aceasta sa se deschida din prima. Cel mai bun cadru de apropiere este cel cunoscut ei. Cu alte cuvinte, daca barbatul o invita la o intalnire, ar fi bine sa nu o duca la cine stie ce film de groaza sau sa zboare cu balonul, ci sa aleaga acel loc, o cafenea spre exemplu, unde ii place ei sa mearga si unde se simte confortabil.

Trebuie apreciata cu voce tare

Chiar daca este abia inceputul, barbatul sigur a descoperit una-alta despre personalitatea ei. Poate a spus o gluma la care ea nu s-a putut abtine si a izbucnit in ras frenetic. Astfel de momente trebuie apreciate verbal de indata: „Ce frumos razi!” sau „Sa stii ca nu multe persoane au ras la gluma asta. Nu stiu de ce. Se vede ca ai un bun simt al umorului”. Daca se nimereste ca femeia sa cunoasca una sau doua persoane din anturajul barbatului, acesta trebuie sa o asigure ca nu este o straina in micul grup, spunandu-i: „Fratele meu (prietenul, colegul, etc) te-a placut mult”. Astfel, femeia timida devine treptat mai relaxata in situatii diverse care o scot, de altfel, din zona ei de confort.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.