Ce să îi spui online, ca să te invite la o întâlnire

Vorbeşti cu el de câteva zile pe internet şi încă nu dă semne că ar vrea să te scoată în oraş? Ei bine, există câteva trucuri care te ajută să îl convingi să vrea să te întâlnească în realitate cât mai curând.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 12:35
Ce să îi spui online, ca să te invite la o întâlnire

1. Schimbă-ţi descrierea

Astfel îl vei ajuta să te poată scoate în oraş mult mai repede. Simplifici mult interacţiunea dacă în profilul tău apare un detaliu care îi transmite ce aţi putea face împreună.

Exemplu: „Mereu în căutare de noi locuri unde pot servi un ceai de calitate.”

Bărbaţii caută adesea un subiect comun de conversaţie pentru a sparge gheaţa, dincolo de felul în care arăţi.

Citeşte şi  Greşeli pe care le fac bărbaţii la prima întâlnire

2. Comportă-te ca un om

Ai să râzi, însă pe aceste site-uri de dating utilizatorii se comportă de parcă ar fi un joc video, fără a-şi exprima emoţiile. Astfel, partenerul de conversaţie îşi pierde empatia şi nu te mai vede ca pe o fiinţă de care s-ar putea apropia şi ataşa eventual.

Dacă vrei să creadă că merită să te scoată în oraş şi să petreacă timp cu tine, trebuie să îi arăţi latura ta umană. Cum faci asta? În timpul conversaţiei, strecoară detalii precum „astăzi vreau să petrec puţin timp cu nepoata mea, care mă adoră” sau „vreau să ies în oraş cu sora mea astăzi, abia a ajuns în oraş şi mi-a fost atât de dor de ea!”. Poţi chiar să îi spui că ai văzut un film de groază şi încă îţi este teamă şi de umbra ta. Câtă vreme transmiţi emoţiile pe care le simţi, că ai un strop de profunzime şi că uneori eşti vulnerabilă, este perfect.

Citeşte mai mult pe feminis.ro