Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi

Specialiştii în nutriţie au ajuns la concluzia ce trebuie să mâncăm între mese ca să nu ne îngrăşăm. Ce ar trebui să consumăm între mese vedeţi mai jos.

22 nov. 2019, 06:51
Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi

Specialiştii în nutriţie recomandă câteva gustări sănătoase, pe care le putem cumpăra din magazine cu un buget mic, scrie kfetele.ro.

Citeşte şi Alimente care cresc puternic performanţa sexuală masculină

Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi

• Fructe proaspete – sunt sănătoase, pline de vitamine și pot fi consumate între mese, însă în cantități reduse, pentru că au destul de multe zaharuri naturale. O gustare sănătoasa poate include un fruct la alegere (un măr, o pară, o banană) sau poți opta pentru combinații de fructe și legume proaspete, consumate sub formă de smoothie. Nu depăși însă cantitatea de 200 ml și nu adăuga zahăr suplimentar.

• Lapte cu cereale – Aceasta este una dintre gustările alese de multe persoane. E indicat să ai cereale integrale. În combinatie cu o cană de lapte, acestea aduc un aport de 200 calorii organismului.
• Iaurturi – în cantități mici (150-200 ml) și naturale, nu cu fructe, pentru că au zahăr adăugat. Poți opta și pentru o lingură de miere la final, dacă simți nevoia de dulce.