Ce să nu comanzi niciodată într-un restaurant. Sfatul incredibil oferit de un celebru bucătar

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai de succes chefi din Marea Britanie, cu trei stele Michelin şi restaurante în întreaga lume. Celebrul chef a dezvăluit cele trei reguli de aur pentru a obţine tot ce e mai bun din orice experienţă culinară.

RomaniaTV.net
17 aug. 2018, 17:18

Potrivit lui Ramsay, clienţii ar trebui să evite specialităţile, să fie suspicioşi în privinţa laudelor excesive şi să negocieze pentru vin: „Specialităţile sunt acolo pentru a dispărea pe parcursul serii. Când există 10 specilităţi, asta nu e special”. 

Potrivit gustarte.ro, el recomandă să rezervi o masă pentru cel puţin trei persoane atunci când vrei să iei o cină romantică în doi. Acest lucru va îmbunătăţi şansele de a avea mai mult spaţiu şi a evita să fiţi înghesuiţi într-un colţ al restaurantului. 

Atunci când comandaţi vin, el spune că pentru a obţine preţurile cele mai bune, clienţii ar trebui să ceară lista cu ultimele sticle dintr-o anumită colecţie – sticle a căror etichetă nu mai este intactă, vinuri care urmează să fie schimbate sau anumite vinuri de care restaurantele vor să scape.