Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Fan Curier caută oameni. Liderul Pieței de curierat rapid vrea să angajeze peste 70 de oameni în această perioadă.

28 feb. 2022, 19:01
Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Ce salarii au angajații Fan Curier. Printre posturile scoase la bătaie de companie se numără cele de operator call center, şef de depozit, project manager, social media specialist, specialist achiziţii, specialist verificări interne, şofer profesionist și curier.

Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Operatorii pentru relaţii cu clienţii vor fi anajați cuvenituri nete de 2.300 de lei lunar. Compania caută nu mai puțin de opt persoane pe această funcție.

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să știe să lucreze foarte bine la PC, are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare. E rezistent la stres, echilibrat emoţional, sociabil şi orientat către clienţi şi soluţii, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. În perioada de probă compania oferă salariu de 1.900 de lei net lunar şi tichete masă în valoare de 400 de lei lunar. După perioada dе proba, salariul creşte în funcţie dе performanţe.

Oferta de muncă la Fan Courier mai include şapte locuri de muncă vacante pentru curieri şi manipulanţi la Bacău. Candidaţii căutaţi de angajator pentru aceste posturi trebuie să aibă permis de conducere categoria B şi studii medii.

Citește și: Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!
Fan Courier angajează şi 10 referenţi Customer Service în Bucureşti – Ilfov. Se califică pentru acest post candidaţii care cunosc procedurile companiei, ştiu să lucreze la PC, sunt rezistenţi la stres, au atenţie distributivă, au abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

Printre posturile vacante la Fan Courier se numără şi cele pentru specialişti verificări interne.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au aptitudini de investigator, cunosc cel puţin un program de monitorizare video, să fie dispuşi la program de muncă prelungit, atunci când apar situaţii atipice. Sunt avantajaţi la angajare oamenii care au lucrat în MAI şi detectivii particulari.

Citește și: Categoria de români cu cele mai mari salarii din țară! Nu, nu sunt IT-știi, iar veniturile lor lunare depășesc peste 10.000 de lei!