Ce salarii câştigă angajaţii Jumbo. Pe lângă salariu, se oferă şi pachete de beneficii

Retailerul de jucării Jumbo are o ofertă de locuri de muncă diversificată, iar viitorii angajaţi beneficiază şi de pachete de beneficii foarte atrăgătoare, cum ar fi bonuri de masă şi bonusuri de performanţă.

24 nov. 2023, 09:59
Ce salarii câştigă angajaţii Jumbo. Pe lângă salariu, se oferă şi pachete de beneficii

Jumbo deține în prezent o rețea locală formată din 4 hipermarketuri situate în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Craiova, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Sibiu, ultimul inaugurat în noiembrie 2022.

În acest moment, retailerul grec angajează casier, șef de departament, înlocuitor șef, manevrant marfă, operator de recepție, șef de raion, potrivit Undelucram.

Care este salariul unui angajat de la Jumbo România

Salariul unui manevrant Pentru cei cu experiență în domeniu, adică minim 4 ani ca responsabil de departament, retailerul oferă un salariu de 2.700 de lei

Salariul de pornirea al unui casier este de 1.900 de lei  fără bonusuri și tichete de masă – suma poate crește. Pe lângă încasarea banilor, angajatul mai are o serie de îndatoriri: vânzarea produselor/serviciilor firmei angajatoare, menținerea și păstrarea curățeniei la locul de muncă, dar și:

Pregătește echipamentele, mărfurile și documentele necesare desfășurării activității
Promovarea imaginii punctului de vânzare prin menținerea aspectului estetic
Întocmirea și raportarea situației vânzărilor

Aplică normele de calitate în domeniul său de activitate
Aplică normele de igienă sanitar-veterinare și de protecția mediului în activitatea desfășurată

Postul de manevrant la Jumbo se plătește cu aproximativ 1.350 de lei + un bonus lunar de 300 de lei. Salariul unui operator de recepție este de 1.500 de lei/lună + tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un șef de departament din Jumbo poate încasa un salariu începând de la 2.000 de lei + un bonus în valoare de 600 de lei + tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un salariu asemănător este oferit și pentru postul de înlocuito șef de departament. Adică 2.340 de lei/lună + un bonus de 400 de lei + tichete de masă în valoare de 300 de lei. Pentru șefii de raion care au o experiență de minim 5 ani, salariul poate începe de la 2.500 de lei/lună.

Citeşte şi: Cum deblochezi căruciorul de cumpărături fără moneda de 50 de bani. Trucul simplu pe care nu oricine îl știe