Ce salarii primesc angajații Raiffeisen Bank România. Nu sunt atât de mari pe cât s-ar crede

Salariile angajaților de la Raiffeisen Bank nu sunt foarte mari, un agent call center câștigând 2.050 lei net lunar.

20 dec. 2022, 14:15
Ce salarii primesc angajații Raiffeisen Bank România. Nu sunt atât de mari pe cât s-ar crede
Ce salariu primește un angajat Raiffeisen Bank

Salariile Raiffeisen Bank nu sunt deloc mari. Un agent call center câștigă aici un salariu net lunar de 2.050 de lei, un analist credite expert primește 3.000 de lei, iar un ofițer backoffice 2.350 de lei, potrivit undelucram.ro.

Salariul lunar pentru postul de expert vânzări este de 3.600 lei. Cei care se bucură de un salariu mai mare sunt managerii cu cel puțin șapte ani de experiență care câștigă 16.500 lei lunar, la care se adaugă și un bonus anual de 20.000 de lei.

Citește și: BCR, decizie de ultim moment fix după boicotul românilor! Renunță la 25% din spațiile de birouri pentru toți cei 2.000 de angajați din România!

Raiffeisen Bank România are peste 5.000 de angajați și peste două milioane de clienți, dintre care 100.000 de IMM-urii, 5.600 de corporați și 2.000.000 de persoane fizice. Compania a apărut în România în 1994, când Grupul Bancar Austriac a deschis o reprezentanță la București. În anul 1998 a fost transformată în subisidara Raiffesenbank, oferind servicii și produse pentru companii.

Citește și: Raiffeisen şi BCR dezmint acuzaţiile cancelarului austriac Karl Nehammer. „Nu s-au făcut presiuni asupra noastră”

Simbolul Raiffeisen Bank

Simbolul Raiffeisen reprezintă frontoanele caselor de la țară din Austria. Tradiția spune că pentru o stare bună și belșug, cele două bârne care închid acoperișul trebuie să se încrucișeze. Dacă crucea are două capete de căluți, oamenii din casă vor fi păziți de ghinion. Raiffeisen a preluat acest simbol al protecției și l-a transformat în propria marcă, pentru că: „membrii comunității Raiffeisen se protejează reciproc de dificultățile economice, colaborând, susținându-se unul pe celălalt”.