Gigi Becali ar putea reveni în Parlament, chiar dacă este în închisoare. Vezi în ce condiţii

Au început demersurile pentru angajarea lui Gigi Becali la biroul parlamentar al senatoarei Vasilica Miron. Aceasta a trimis deja o cerere către Administraţia Penitenciarelor, cu mai multe criterii pe care ar vrea să le îndeplinească viitorul său consilier. Gigi Becali ar putea primi un salariu de 2.700 de lei.

27 sept. 2013, 11:45
Gigi Becali ar putea reveni în Parlament, chiar dacă este în închisoare. Vezi în ce condiţii

Cu câteva zile înainte să intre în închisoare, Gigi Becali se gândea cum să-l salveze pe Meme Stoica dacă ar ajunge după gratii. Din posibil angajator al unui deținut, Becali ar putea ajunge un deţinut angajat la Parlament, pe post de consilier, potrivit România TV.

Am solicitat să mi se desemneze un număr de 3-5 persoane aflate în pedeapsa privativă de libertate cu condiţii: experienţă politică, eventual lider de partid, experienţă parlamentară. Gigi Becali e vizat. Mai sunt şi alţii. Eu m-am gândit la un program de luni până vineri, de la 9.00 la 16.00. Cel mai mic salariu prevăzut în grila noastră este de 800 de lei, iar cel mai mare de 2.700 de lei”, a declarat senatoarea PPDD Vasilica Miron.

Dacă ar reuși să se angajeze în timpul detenției, pe lângă ieșirea din închisoare în timpul serviciului, Becali ar beneficia și de o reducere a pedepsei.

CITEŞTE ŞI: Becali mai are de aşteptat un răspuns de la Băsescu. Vezi ce s-a întâmplat cu cererea de graţiere