Ce salariu are Mihai Bendeac! Actorul a câştigat o SUMĂ COLOSALĂ din televiziune

Mihai Bendeac a castigat o suma enorma, anul trecut, din aparitiile la televiziune.

15 iul. 2017, 14:17
Ce salariu are Mihai Bendeac! Actorul a câştigat o SUMĂ COLOSALĂ din televiziune

Mihai Bendeac a castigat cel putin 7.000 euro pe luna din aparitiile sale televizate. Cea mai mare parte a banilor i-a transferat sub forma de cadou tatalui sau, Danut Bendeac. Informatia apare in declaratia de avere a lui Bendeac Senior, facuta in calitate de inspector la Agentia Domeniilor Statului.

Danut Bendeac arata in declaratia lui de avere, depusa pentru anul 2016, ca a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul sau, suma care provine din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat intr-un depozit deschis la o banca din Bucuresti. Tatal lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei masini de lux, cu care de obicei este vazut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament si o vila din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

Mihai Bendeac a preferat intotdeauna sa nu-si bata prea mult capul cu banii si a pus pe numele paritnilor cam tot ce a castigat, precum si bunurile pe care le-a achizitionat. Anul trecut, el i-a mai facut un cadou generos tatalui sau, in valoare de 376.208 lei (83.000 euro), scrie wowbiz.ro.