Ce salariu are un casier de la Lidl. Veniturile nu sunt deloc de neglijat

Lidl este unul dintre supermarketurile din România care face angajări în această perioadă. Se caută persoane care doresc să lucreze pe mai multe posturi, de la asistenți manager la casier. Angajatorul promite salariu motivant care crește anual, tichete de masă și tichete cadou, asigurare medicală și zile libere în plus pentru ziua de naștere și altele în funcție de vechime.

04 mart. 2023, 22:34
Ce salariu are un casier de la Lidl. Veniturile nu sunt deloc de neglijat

Salariul unui casier de la Lidl nu este deloc de neglijat. Angajatorul vine cu o ofertă salarială bună:

  • Un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat;
  • Salariu motivant cu majorări salariale garantate anual;
  • Tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii;
  • Sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale;
  • Asigurare medicală privată și asigurare de accidente;
  • Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei;

Citește și: Angajări 2023. Slujba unde salariul începe de la 1.500 de euro: „Nu trebuie nici măcar BAC, nevoia este uriaşă”

De asemenea, angajații Lidl beneficiază de mai multe zile libere decât cele prevăzute în Codul Muncii. Zilele de concediu cresc progresiv în primii ani de activitate în companie și pot ajunge la un maxim de 27 de zile. Angajații primesc o zi liberă cadou cu ocazia zilei de naștere.

Citește și: Selgros oferă românilor locuri de muncă în 12 orașe. Angajații beneficiază de un salariu atractiv și asigurare privată de sănătate

Un casier angajat full time la Lidl în București poate ajunge la un salariu lunar de aproximativ 3.200 de lei net. Casierul primește acești bani dacă are o experiență în domeniu de un an.

În plus, un casier angajat de Lidl pentru 8 ore în Vaslui, cu o experiență în domeniu de 2 ani, primea în august 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei. În Cluj-Napoca salariul lunar net pentru un casier cu o experiență în domeniu de un an era în august 2022 de 3.000 de lei, potrivit Fanatik.ro.