Ce salariu are un lucrător comercial de la Mega Image. Venitul primit pentru a aranja marfa pe rafturi

Pe platformele pentru locuri de muncă se caută angajați pentru diverse domenii, printre care și pentru Mega Image. Nu puțini sunt curioșii care se întreabă cât câștigă un lucrător comercial care aranjează marfa pe rafturi.

18 oct. 2023, 11:38
Ce salariu are un lucrător comercial de la Mega Image. Venitul primit pentru a aranja marfa pe rafturi
Ce salariu are un lucrător comercial de la Mega Image. Venitul primit pentru a aranja marfa pe rafturi

Ca lucrător comercial în România, nu vei primi un salariu foarte consistent, însă vei avea unele atribuții destul de importante. Printre retailerii internaționali care caută, însă, angajați pentru acest post, se numără și Mega Image. Nu puțini s-au întrebat cât oferă acest angajator pentru ca o persoană necalificată să aranjeze marfa în rafturi și să se asigure de stocurile produselor. Lucrătorii comerciali au și alte atribuții.

Citește și: Magazinele Mega Image luate în vizor de ANPC. Au fost aplicate amenzi de peste 5 milioane de lei

Ce salariu câștigă un lucrător comercial de la Mega Image

Un angajat care pune marfa pe raft în aceste magazine alimentare are mai multe atribuții pe care trebuie să le îndeplinească. Pentru acest lucru, salariul net, lunar, este de 2.100 de lei. Acestuia i se mai adaugă și bonurile de masă, de 400 de lei. Astfel, un lucrător pe această poziție, în cadrul retailerului internațional, ar putea ajunge să câștige 2.500 de lei lunar. Un astfel de salariu poate fi încasat de persoanele care nu au experiență în domeniu.

Pe lângă salariul lunar și tichetele de masă, un angajat Mega Image mai poate primi bonusuri periodice. De asemenea, ei mai primesc și un card de reducere pentru produsele care sunt marcă proprie. În timpul evenimentelor speciale se poate oferi suport financiar, ca de exemplu în cazul căsătoriilor, nașterilor sau deceselor.

Într-un anunț de angajare pentru poziția de lucrător comercial în cadrul retailerului internațional sunt specificate atribuțiile. Un angajat Mega Image are datoria de a aproviziona rafturile cu produse și, de asemenea, să verifice îndeaproape termenul de valabilitate. Produsele expirate trebuie scoase de la raft, iar imaginea rafturilor să fie ireproșabilă.

De asemenea, lucrătorul comercial trebuie să se asigure că prețurile afișate la raft sunt cele corecte, iar afișele care apar în magazin sunt cele corespunzătoare. În unele cazuri, lucrătorii comerciali pot prelua și rolul casierului, care scanează produsele clienților și încasează contravaloarea acestora. Tot pe lista atribuțiilor angajatului Mega Image se regăsește și datoria de a oferi informații și suport clienților ce pășesc în magazin.

Citește și: Salarii la Lidl 2023. Cât de mari sunt diferențele față de Kaufland și Mega Image