Ce salariu avea ADRIAN SARBU la Pro Tv. Veniturile Andreeei Esca sunt încă secrete

Decizii in Mediafax Group, anterioare arestarii preventive a lui Adrian Sarbu. La începutul lunii ianuarie, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, Adunarea Generală Extraordinara a Actionarilor a stabilit salariul lui Adrian Sarbu ca administrator special și director general al companiei.

21 apr. 2015, 12:37
Ce salariu avea ADRIAN SARBU la Pro Tv. Veniturile Andreeei Esca sunt încă secrete

Pentru Adrian Sarbu s-a stabilit o remuneratie neta lunara de 25.000 de lei ca Director General al Mediafax Group, in baza unui contract de mandat incheiat in data de 12 decembrie 2014, se precizeaza intr-o Hotarare a actionarilor grupului incheiata in 9 ianuarie 2015 si publicata vineri, 17 aprilie 2015, in Monitorul Oficial. In aceeasi sedinta a actionarilor, Sarbu a fost desemnat si Administrator Special al Mediafax Group, scrie paginademedia.ro.

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Mediafax Group (in insolventa) a fost convocata de catre administratorul judiciar provizoriu KPMG Restructuring SPRL in data de 9 ianuarie 2015.

„Cu privire la remuneratia Administratorului special, avand in vedere ca detine si functia de Director General in cadrul companiei, remunerat in baza unui contract de mandat incheiat la data de 12.12.2014, cu un net lunar de 25.000 lei, pentru perioada de observatie se va avea in vedere aceasta remunerare”, se arata in decizia publicata vineri in Monitorul Oficial.

Structura actionariatului Mediafax Group este urmatoarea:

1. Mediafax SA – 2,113%
2. Mira Consulting Plus SRL – 2,113%
3. Alerria Management Company SA – 4,225% (controlata si reprezentata tot de Adrian Sarbu)
4. Adrian Sârbu – 91,549%

Adrian Sârbu se află de mai bine de două luni în închisoare, fiind arestat preventiv pe 4 februarie 2015. Omul de media este urmărit penal pentru evaziune fiscală și este acuzat, printre altele de intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare.

GAFĂ MAJORĂ la PRO TV. Reacţia Andreei Esca când a intrat în direct fără să ŞTIE FOTO


loading...